Latest post of the previous page:
To całkiem zacny wynik jak na 6 rozdziałów
O ile nie spotka ich los wersji 1.0 niektórych z tych rozdziałówMandragora pisze:To całkiem zacny wynik jak na 6 rozdziałów
Nie mam... zielonego... pojęciaMandragora pisze:Ile rozdziałów jest mniej więcej w planach?
U mnie niestety podobnie to bywaBlankLibrofilia pisze:O ile nie spotka ich los wersji 1.0 niektórych z tych rozdziałów (tj: nie będą pisane od nowa z przeklejeniem kilku pojedynczych cytatów z wersji pierwotnej )
To w planach więcej częściBlankLibrofilia pisze:Do końca części I powinno być ich... strzelam... 12?
Łączę się w bóluMandragora pisze:U mnie niestety podobnie to bywa
Na szczęście tylko 2Mandragora pisze:To w planach więcej części
dorapa pisze:Tego Ci życzymy!
To naprawdę była bardzo negatywna postać xD Ale to jeszcze pół biedy. Gorzej, że większość scen z nią szła mi jakoś straszliwie pod górkę... a teraz już nic nie muszęilusja pisze:piszesz o tym, że kogoś zabiłaś, i wielki uśmiech zadowolenia na końcu zdania
Niestety... od jakiegoś.... bo ja wiem? Pół miesiąca? Nie idzie... wtrąciła się sesjailusja pisze:jak idzie?
Ciężko powiedzieć coś pewnego. W tej chwili za mną (nie licząc zmian i poprawek, z których niektóre już przychodzą mi do głowy) jakaś jedna 1/4. A akcja dopiero się zawiązała. W 1/4. Nie ma co, prawdziwa mistrzyni pióra ze mnieilusja pisze:akcja się rozkręca, czy jeszcze na spokojnie? Daleko do końca?