18
Hej,

Godhand tak pracuje nad tekstem bitewnym, jednym apo i remontem, że nawet nie ma czasu wpaść :(
A party na SB jest relaksujące :)

Pozdrowienia dla wszystkich,

Godhand
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

19
Cóż...
Plan na tydzień do 20 lutego:

1. Napisać dwa postapo na konkurs (są oba pomysły)

2. Napisać plan opka na konkurs Powergraph (jest pomysł)

3. Napisać dwa opka na bitwę z Caroll (zobaczymy, które przejdzie przez selekcję autora)

4. Zwalczyć lenistwo (mission impossible)

5. Zrobić remont (to też literatura życia)

1. Napisać dwa postapo na konkurs (są oba pomysły) - napisane jedno

2. Napisać plan opka na konkurs Powergraph (jest pomysł) - jest

3. Napisać dwa opka na bitwę z Caroll (zobaczymy, które przejdzie przez selekcję autora) - jest jedno, z którego nie jestem zadowolony

4. Zwalczyć lenistwo (mission impossible) - częściowo

5. Zrobić remont (to też literatura życia) - zrobione

Było ciężko. Pisanie w pyle po szlifowaniu ścian jest średnio przyjemne. Pył tworzy na kawie
ciekawe psychodeliczne wzory i wpływa interesująco na barwę głosu pijącego.
Zdarzył mi się też ciekawy problem, mianowicie w czasie researchu na bitwę z Caroll tak wsiąkłem w temat (tzn. tak mnie zainteresował) że straciłem dwa dni na pływanie w źródłach.

Pozdrawiam wszystkich,

Godhand

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

20
Ładnie! :)
Godhand pisze:Napisać plan opka na konkurs Powergraph (jest pomysł) - jest
"Jest" pomysł czy już "jest" napisane?
Godhand pisze:Zdarzył mi się też ciekawy problem, mianowicie w czasie researchu na bitwę z Caroll tak wsiąkłem w temat (tzn. tak mnie zainteresował) że straciłem dwa dni na pływanie w źródłach.
Pływanie w źródłach jest fajne :)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

21
B.A.:

Jest napisany pełny, dokładny plan opowiadania :)

Pozdrawiam,

Godhand

22
Do połowy czerwca masz czas, więc myślę, że będzie dobrze :)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

23
Skoro wykonałeś w całości punkt 5 to myślę, że punkt 4 można również zaliczyć do udanych :) A co z kolejnym maratonem? Tyle konkursów czeka...

P.S. Na PP zostawiłam komentarz pod "Kawą dekorowaną krwią".
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero
ODPOWIEDZ

Wróć do „Maraton pisarski”