Latest post of the previous page:
Chyba tak idzie, że nawet nie ma kiedy na Maratonie zdać relacji. Tak trzymać :-)18
Hej,
Godhand tak pracuje nad tekstem bitewnym, jednym apo i remontem, że nawet nie ma czasu wpaść :(
A party na SB jest relaksujące
Pozdrowienia dla wszystkich,
Godhand
Godhand tak pracuje nad tekstem bitewnym, jednym apo i remontem, że nawet nie ma czasu wpaść :(
A party na SB jest relaksujące

Pozdrowienia dla wszystkich,
Godhand
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover
Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.
Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.
19
Cóż...
1. Napisać dwa postapo na konkurs (są oba pomysły) - napisane jedno
2. Napisać plan opka na konkurs Powergraph (jest pomysł) - jest
3. Napisać dwa opka na bitwę z Caroll (zobaczymy, które przejdzie przez selekcję autora) - jest jedno, z którego nie jestem zadowolony
4. Zwalczyć lenistwo (mission impossible) - częściowo
5. Zrobić remont (to też literatura życia) - zrobione
Było ciężko. Pisanie w pyle po szlifowaniu ścian jest średnio przyjemne. Pył tworzy na kawie
ciekawe psychodeliczne wzory i wpływa interesująco na barwę głosu pijącego.
Zdarzył mi się też ciekawy problem, mianowicie w czasie researchu na bitwę z Caroll tak wsiąkłem w temat (tzn. tak mnie zainteresował) że straciłem dwa dni na pływanie w źródłach.
Pozdrawiam wszystkich,
Godhand
Plan na tydzień do 20 lutego:
1. Napisać dwa postapo na konkurs (są oba pomysły)
2. Napisać plan opka na konkurs Powergraph (jest pomysł)
3. Napisać dwa opka na bitwę z Caroll (zobaczymy, które przejdzie przez selekcję autora)
4. Zwalczyć lenistwo (mission impossible)
5. Zrobić remont (to też literatura życia)
1. Napisać dwa postapo na konkurs (są oba pomysły) - napisane jedno
2. Napisać plan opka na konkurs Powergraph (jest pomysł) - jest
3. Napisać dwa opka na bitwę z Caroll (zobaczymy, które przejdzie przez selekcję autora) - jest jedno, z którego nie jestem zadowolony
4. Zwalczyć lenistwo (mission impossible) - częściowo
5. Zrobić remont (to też literatura życia) - zrobione
Było ciężko. Pisanie w pyle po szlifowaniu ścian jest średnio przyjemne. Pył tworzy na kawie
ciekawe psychodeliczne wzory i wpływa interesująco na barwę głosu pijącego.
Zdarzył mi się też ciekawy problem, mianowicie w czasie researchu na bitwę z Caroll tak wsiąkłem w temat (tzn. tak mnie zainteresował) że straciłem dwa dni na pływanie w źródłach.
Pozdrawiam wszystkich,
Godhand
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover
20
Ładnie! 

"Jest" pomysł czy już "jest" napisane?Godhand pisze:Napisać plan opka na konkurs Powergraph (jest pomysł) - jest
Pływanie w źródłach jest fajneGodhand pisze:Zdarzył mi się też ciekawy problem, mianowicie w czasie researchu na bitwę z Caroll tak wsiąkłem w temat (tzn. tak mnie zainteresował) że straciłem dwa dni na pływanie w źródłach.

I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude
B.A. = Bad Attitude
23
Skoro wykonałeś w całości punkt 5 to myślę, że punkt 4 można również zaliczyć do udanych
A co z kolejnym maratonem? Tyle konkursów czeka...
P.S. Na PP zostawiłam komentarz pod "Kawą dekorowaną krwią".

P.S. Na PP zostawiłam komentarz pod "Kawą dekorowaną krwią".
Nie jest najważniejsze, byś był lepszy od innych. Najważniejsze jest, byś był lepszy od samego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi
"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero
"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero