Latest post of the previous page:
Chyba tak idzie, że nawet nie ma kiedy na Maratonie zdać relacji. Tak trzymać :-)18
Hej,
Godhand tak pracuje nad tekstem bitewnym, jednym apo i remontem, że nawet nie ma czasu wpaść :(
A party na SB jest relaksujące
Pozdrowienia dla wszystkich,
Godhand

Godhand tak pracuje nad tekstem bitewnym, jednym apo i remontem, że nawet nie ma czasu wpaść :(
A party na SB jest relaksujące

Pozdrowienia dla wszystkich,
Godhand
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover 
Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.
19
Cóż...
1. Napisać dwa postapo na konkurs (są oba pomysły) - napisane jedno
2. Napisać plan opka na konkurs Powergraph (jest pomysł) - jest
3. Napisać dwa opka na bitwę z Caroll (zobaczymy, które przejdzie przez selekcję autora) - jest jedno, z którego nie jestem zadowolony
4. Zwalczyć lenistwo (mission impossible) - częściowo
5. Zrobić remont (to też literatura życia) - zrobione
Było ciężko. Pisanie w pyle po szlifowaniu ścian jest średnio przyjemne. Pył tworzy na kawie
ciekawe psychodeliczne wzory i wpływa interesująco na barwę głosu pijącego.
Zdarzył mi się też ciekawy problem, mianowicie w czasie researchu na bitwę z Caroll tak wsiąkłem w temat (tzn. tak mnie zainteresował) że straciłem dwa dni na pływanie w źródłach.
Pozdrawiam wszystkich,
Godhand

Plan na tydzień do 20 lutego:
1. Napisać dwa postapo na konkurs (są oba pomysły)
2. Napisać plan opka na konkurs Powergraph (jest pomysł)
3. Napisać dwa opka na bitwę z Caroll (zobaczymy, które przejdzie przez selekcję autora)
4. Zwalczyć lenistwo (mission impossible)
5. Zrobić remont (to też literatura życia)
1. Napisać dwa postapo na konkurs (są oba pomysły) - napisane jedno
2. Napisać plan opka na konkurs Powergraph (jest pomysł) - jest
3. Napisać dwa opka na bitwę z Caroll (zobaczymy, które przejdzie przez selekcję autora) - jest jedno, z którego nie jestem zadowolony
4. Zwalczyć lenistwo (mission impossible) - częściowo
5. Zrobić remont (to też literatura życia) - zrobione
Było ciężko. Pisanie w pyle po szlifowaniu ścian jest średnio przyjemne. Pył tworzy na kawie
ciekawe psychodeliczne wzory i wpływa interesująco na barwę głosu pijącego.
Zdarzył mi się też ciekawy problem, mianowicie w czasie researchu na bitwę z Caroll tak wsiąkłem w temat (tzn. tak mnie zainteresował) że straciłem dwa dni na pływanie w źródłach.
Pozdrawiam wszystkich,
Godhand
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover 

20
Ładnie! 

"Jest" pomysł czy już "jest" napisane?Godhand pisze:Napisać plan opka na konkurs Powergraph (jest pomysł) - jest
Pływanie w źródłach jest fajneGodhand pisze:Zdarzył mi się też ciekawy problem, mianowicie w czasie researchu na bitwę z Caroll tak wsiąkłem w temat (tzn. tak mnie zainteresował) że straciłem dwa dni na pływanie w źródłach.

I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

B.A. = Bad Attitude
23
Skoro wykonałeś w całości punkt 5 to myślę, że punkt 4 można również zaliczyć do udanych  A co z kolejnym maratonem? Tyle konkursów czeka...
 A co z kolejnym maratonem? Tyle konkursów czeka...
P.S. Na PP zostawiłam komentarz pod "Kawą dekorowaną krwią".

A co z kolejnym maratonem? Tyle konkursów czeka...
 A co z kolejnym maratonem? Tyle konkursów czeka...P.S. Na PP zostawiłam komentarz pod "Kawą dekorowaną krwią".
Nie jest najważniejsze, byś był lepszy od innych. Najważniejsze jest, byś był lepszy od samego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi
"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero