Latest post of the previous page:
Jesteśmy!paulina.itp pisze:Jest tu ktoś?
E, tam. Normalka. Ja się na tym etapie swojego maratonu doszczętnie znudziłam dziełem.paulina.itp pisze:Głupio mi, że tak to rozwaliłam na półmetku..

Latest post of the previous page:
Jesteśmy!paulina.itp pisze:Jest tu ktoś?
E, tam. Normalka. Ja się na tym etapie swojego maratonu doszczętnie znudziłam dziełem.paulina.itp pisze:Głupio mi, że tak to rozwaliłam na półmetku..
Pamiętam, że kiedyś, w gimnazjum, pisałam taki systemem, ze skrobałam sobie na lekcjach na karteczkach, a koleżanki na bieżąco mi te kartki podbierały i czytały sobie. No i siedzimy na matmie, cisza w sali, nauczycielka fatalna, więc zrobiłam co trzeba i piszę... Kumpela bierze świeżo zapisaną kartkę czyta i nagle na cały głos: "Co za suka?!"W sensie "Co za *** z tego kolesia" (cenzurując) kierowane w stronę bohatera, którego nikt na tym świecie nie lubi. Poza bohaterką, która go kocha. Z resztą, na niej też nie zostawiłyśmy suchej nitki.(buhahahah) Jakoś mi ich nie skoda.
wygląda na to, że posłucham tej rady i jednak wyślę tę bandę idiotów na wakacje w folderze... może zmądrzeją i pozwolą się ładnie napisać. Mam dwa pomysły, coś dziś zaczęłam, ogarnę to co tam zmieniłam i powiem wam ile mi brakuje.Może przerzuć się na chwilę na coś innego, żeby musk odświeżyć?
Piękne! Kupuję i będę stosować w chwilach posuchy!paulina.itp pisze:wyślę tę bandę idiotów na wakacje w folderze... może zmądrzeją i pozwolą się ładnie napisać.
Bo ja mam zawsze rację i mnie trzeba słuchaćpaulina.itp pisze:wygląda na to, że posłucham tej rady
a czy ja mówiłam, ze nie będę marudzić?No to tak marudzisz,
Hahah kusząca propozycja....Masz jeszcze trochę czasu, żeby przegonić plan, wyrobić 300% normy i zdobyć odznaczenie przodownika pracy.
c nic konkretnego.
oj, trudne pytaniaJak zadowolenie z efektów?
Czy całość ukończona czy jeszcze nie?