76

Latest post of the previous page:

eworm pisze:Ale Fauxie, nie sądzę, że dostałeś już wszystkie opinie?
Nie dostałem więcej jak na razie. Wrzuciłem tą, bo jest na tyle niesugestywna, że nie wpłynie na inne, a mi by podniosła napięcie, gdybym oczekiwał na werdykt. :> Sam zresztą sprawdzam częściej skrzynkę w nadziei...
Mam nadzieję, że inni trochę bardziej będą się trzymać wzoru ocen, mimo wszystko.
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

77
eworm pisze:U mnie również działa jak należy. Może przeglądarka (działa na Firefoksie), może masz inny styl forum (działa na Saphicu, ale czy ktoś używa innego?), a może Faux Ci coś złośliwie ustawił, że ten jeden użytkownik będzie widział WuWuWy ;]
No i oczywiście - BIERZ SIĘ ZA ODRABIANIE STRAT!
No nie wiem, styl też mam Saphic, a przeglądalka Explorer. Ale dalej widzę WWW!!! ;(

79
uthModar w temacie obok pisze:Czekam na temat z typowaniami, mam już propozycję dla literki H :)
Nie czekaj, strzelaj już teraz. Jeśli H się nie kryje tutaj na forum, jego/jej opinia chyba najlepiej zgadza się z tą Adrianny... Poświęcę teraz chwilę na zerknięcie na tekst H i spróbuję przyrównać z tym jednym jedynym jej opkiem, które czytałem ("Drzewo" w SFFiHu).
...
...
...
Nie wiem, nie wiem. Mam takie wrażenie, że jeśli H=Adrianna, to H>G, a wynik był inny. Ale kto wie, może miała zły dzień i/lub niezłego przeciwnika.
eworm pisze:
Babcia|Ewa2|Ex aequo|Genialne dziecko

80
Ło rany, ale żeś strzelił. Jak już musisz, to ja co najmniej A poproszę xP (bo E zarezerwowane dla pP).

Na H zupełnie nie mam typu. Zresztą, niestety, tak jak i na większość pozostałych. Najbardziej mnie wkurza, że nie mogę rozkminić A. Już trzy teksty przeczytane i jakoś bez "silnego" typu. Jedno czy dwa przeczucia, ale jednak to nie to... Ech...
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

83
Faux pisze:Jak masz inną przeglądarkę na kompie, to spróbuj na niej, nie musisz się nawet logować bodajże, żeby je przeczytać.
Nie pomogło... ;/ Nie wiem, może ze mną jest coś nie tak i biały widzą jako czarny... Tak, czy owak nie mogłem przeczytać tekstów finałowych ze względu na WWW...! Trudno, jak nie da się niec wykombionować, to może przekopiuje sobie do worda i usunę to wstrętne WWW...

84
eworm pisze:Nie czekaj, strzelaj już teraz. Jeśli H się nie kryje tutaj na forum, jego/jej opinia chyba najlepiej zgadza się z tą Adrianny...
I to jest też mój typ :)

Coś czuję, że większość naszych strzałów okaże się ślepakami :P

86
C? Na C nie mam pomysłu...
Za to jakieś mgliste podejrzenia, że B to mógłby być Michał Medwid.

Muszę jakoś naszych "natchnionych" przypisać ;] Bo jestem pewna, że zorck i SkySlayer nie tylko zgadywankami się tutaj zajmują.
uthModar pisze:
eworm pisze:Nie czekaj, strzelaj już teraz. Jeśli H się nie kryje tutaj na forum, jego/jej opinia chyba najlepiej zgadza się z tą Adrianny...
I to jest też mój typ :)
Dziwni jesteście. :P
Chociaż... Właściwie. Jakby już komuś odbiło, żeby mnie brać do takiego turnieju, to pewnie tak daleko jak H bym zaszła (albo krócej, bo nie umiem pisać pod temat) - tutaj mamy podobieństwo :P
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

87
Adrianna pisze:Za to jakieś mgliste podejrzenia, że B to mógłby być Michał Medwid.
To jest to! Zastanawiałem się, kto mi pasuje ;)

Zorck niech się przyzna, ja tu tylko sprzątam :)

88
Zorck niech się przyzna, ja tu tylko sprzątam
A ja tu tylko zaglądam, nawet sprzątanie się mnie nie ima ;]
W zasadzie, skoro już wyciągnęliście Ragnarokkra, to on jedyny pasował mi na B, tego typu jestem niemal pewny, to jego "duszny" styl. Chociaż mam też pewnego rezerwowego, ze względu na jedno zdanie użyte w tamtym tekście ;]
Jeżeli już wywołaliśmy SkySlayera, to wg mnie mógłby on kryć się pod E - i wbrew w pewien sposób forsowanej opinii na niego bym stawiał. Mój rezerwowy typ to... A ;] (Ale jeśli A to nie jest dziewucha, to ja chylę czoła przed twórcą, serio).
Try to shake it loose, cut it free, just let it go, get it away from me.

89
zorck pisze:SkySlayera, to wg mnie mógłby on kryć się pod E
Zgadłeś!

...nie no, żartuję :)
zorck pisze:Chociaż mam też pewnego rezerwowego, ze względu na jedno zdanie użyte w tamtym tekście
Zacytuj to zdanie, rzuć nickiem i podkręć dodatkowo atmosferę!

90
Jeżeli najpierw widzi się światło, potem ruch, a na samym końcu kształt(...)
To owo zdanie, natomiast jesli chodzi o typ, to żeby nie robić z siebie (jeżeli nie za późno) kompletnego idioty, to skorzystam z klauzuli sumienia i nie przyznam się, czekając na wzór Luki, aż będę mógł zakrzyknąć: wiedziałem!

Mam też typ na zawodnika C: Daywayfarer. Jednak, jako że chłopak mało co się na forum udziela, nie wiem czy Fałks go wyłapał i zaprosił do gry. To takie luźne skojarzenie na bazie tematyki: czyli gór ;]
Try to shake it loose, cut it free, just let it go, get it away from me.

Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2012”