Latest post of the previous page:
Wyrazy uznania dla tych, którzy dotarli do finału
Moje serce (a i umysł też) pozostają jednak przy B.
Latest post of the previous page:
Wyrazy uznania dla tych, którzy dotarli do finałuE sms pisze:O, no proszę.duże graty dla S, bo bicie się z B to jak ustawka solo vs klub kibicowski
E SMS pisze:Alez wiem, ze nie z niczego. Niczego tu B nie ujmuje. Tym bardziej pod wrazeniem S jestem.A jak juz moj glos wyciekl na forum to przy okazji wyrazy uznania dla J. Super robota
![]()
Pamiętajmy mimo wszystko, że to nie zamknięta impreza, a forum publiczne - pozwolę sobie wytłumaczyć kontekst i tego żartu. Tym bardziej, iż na forum literackim "kradzież pomysłu" brzmi, dyplomatycznie mówiąc, ryzykownie.
Będąc na sekundę poważnym, dla wszystkich postronnych widzów: B niczego nikomu nie ukradł(a).Sarah pisze: Pierwszy turniejowy tekst - 4 pory zapomnienia - niespodziewanie dla mnie samej, rozrósł się znacząco poza limit 5 tys znaków.
I jak słusznie zauważyło kilka osób - ostatnia część była trochę ucięta lub zbyt zagmatwana.
Miała być bowiem przejściem do kolejnego opowiadania (już na drugą turę) - ale w tym zamyśle ubiegł mnie B więc moja Natalia została się taka niedokończona:)
Fani Cię opłakują...
Added in 41 minutes 29 seconds:B sms pisze:To im powiedz, że płakaliby i tak, prędzej czy później. Z J bym nie wygrał(a). Nie chciałem/am się odzywać podczas oceniania, ale jego ostatnia bitwa, to jest mistrzostwo świata. Człowiekowi, który umie napisać jak Dukaj, nikt nie dotrzyma kroku (z wyjątkiem Dukaja). Nie życzę S źle, ale IMO ma przerąbane!
Ciekawe, ilu zawodników wyzwie się na bitkę/rewanż po ToPA.J sms pisze:dziekuje za komplement i niechze zwroce. Chichotem losu dwoch/dwoje IMO najgrozniejszych przeciwnikow, Laura i wuj, wrrrroc! B i P zniknelo z mojej drogi. B, z jednej strony zal a z drugiej ulga ze nie spotkamy sie w finale.
B sms pisze:Spoko, na Wery finałów wiele, jakaś okazja do spotkania się znajdzie, nie teraz to kiedy indziej! Ale wolę Cię jednak mieć po swojej stronie, nie po przeciwnej!Powodzenia w finale!
F:Aktegev pisze: O, romans historyczny, tego zabrakło w turnieju
Romans historyczny był tam od początku :oops:
O to to, o tym zapomniałem, a miałem wspomnieć. Metaopowieść, zgrabnie. Zaciekawiło mnie, czy B w tej części meta nawiązał/a do jakiś weryuserów? Nie tak bezpośrednio jak Sarah, ale mam podejrzenie, że jakieś tropy tam padają. Mam nadzieję, że wyjaśni
Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2018”