481

Latest post of the previous page:

Rapsodia pisze:cieszę się z wyróżnienia za "Zrób TO z Ćwiekiem"
Gratulacje! :)
Rapsodia pisze:i mam nadzieję na więcej !!! :)
Chciałabyś zrobić więcej z Ćwiekiem? ;)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

482
Thana pisze:
Rapsodia pisze:cieszę się z wyróżnienia za "Zrób TO z Ćwiekiem"
Gratulacje! :)
Rapsodia pisze:i mam nadzieję na więcej !!! :)
Chciałabyś zrobić więcej z Ćwiekiem? ;)
Dzięki i jeśli mówimy o pisaniu to oczywiście, że tak! :D Ale bardziej z Anetą Jadowską jeśli miałabym jakiś wybór ;-)
"Optymizm to obłęd dowodzenia, że wszystko jest dobrze kiedy nam się dzieje źle "

483
Nie wiem, czy wypada się tu chwalić, ale trzeci tom pomknął do drukarni. A to zawsze okazja, żeby zagryźć bombę kaloryczną ;)
"Istnieje na świecie parę rzeczy ważniejszych niż pokój, a jedną z nich jest godne człowieczeństwo. Koncepcja, że ludzkość miałaby zrezygnować z wojen wyłącznie ze strachu, to poniżenie ludzkiej godności, zwłaszcza gdy w grę wchodzi strach przed czymś tak banalnym jak technika, którą ludzie sami przecież wymyślili" (Chesterton)

485
Kamiko pisze:Nie wiem, czy wypada się tu chwalić, ale trzeci tom pomknął do drukarni. A to zawsze okazja, żeby zagryźć bombę kaloryczną ;)
Brawo! A słodkości niech Ci idą w zwiększanie poziomu endorfin!
Coś tam było? Człowiek! Może dostał? Może!

486
Pilif pisze:rawo! A słodkości niech Ci idą w zwiększanie poziomu endorfin!

Dzięki :D Przy moim pesymistycznym nastawieniu do życia każda endorfinka się przyda ;)
"Istnieje na świecie parę rzeczy ważniejszych niż pokój, a jedną z nich jest godne człowieczeństwo. Koncepcja, że ludzkość miałaby zrezygnować z wojen wyłącznie ze strachu, to poniżenie ludzkiej godności, zwłaszcza gdy w grę wchodzi strach przed czymś tak banalnym jak technika, którą ludzie sami przecież wymyślili" (Chesterton)

489
Gratulacje dziewczyny! :) Możecie zdradzić, ile czekałyście na odpowiedź?
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

490
Krótko. Dzień czy kilka? Nie pamiętam.

492
LUDZIE LDUZIE LUDZIE

WYDADZĄ MNIE PODPISAŁEM UMOWĘ WYDADZĄ ROZUMIECIE?

WYDADZĄ MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SPEŁNIŁEM NAJWIĘKSZE MARZENIE W SWOIM ŻYCIU

AAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaAAAAAdSLFHJAKFHSDJaeitpaeiTYETHWEIPTipupiuTIPUiptuwpiTUJWEIPTJojtpqojtPAosjepOYJA
{typei})TIAEt}ypaj{eyoe{wupeyouwepoyuwe{otiw{optiwo{TYIWO[YIwo{yiweo{yiweyiwo{TIWOTIWETYIOPYIWOPYIWEPOIOPTUWEYIUWPEUO4
p2oup4iotitop4ito43oupou3pq[oIPO[[opot[4tw

UDAŁO SIĘ, KOCHANI :) UDAŁO SIĘ!
Ostatnio zmieniony sob 10 sie 2013, 21:08 przez Patren, łącznie zmieniany 2 razy.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

493
GRATULACJE! :lol:

Więcej szczegółów podasz, czy to na razie słodka tajemnica?
Ostatnio zmieniony sob 10 sie 2013, 19:57 przez dorapa, łącznie zmieniany 1 raz.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

494
:D

Fajnie widzieć, że ktoś się tak cieszy!

Gratulacje!
Dołączam się do prośby o szczegóły.
www.huble.pl - planszówki w klimacie zen!

495
Patren
GRATULACJE
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

496
Gratuluję i życzę wielu sukcesów :)

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”