466

Latest post of the previous page:

Gratuluję wszystkim! I trzymam kciuki za Wasze dalsze sukcesy. :)

Chciałabym na chwilę wrócić jeszcze do „Święta Ptaków” dorapy. Opowiadanie przyjemnie mnie zaskoczyło, może nie w sensie fabuły (choć tutaj to nie zarzut), ale emocji. Ciepła, pozytywna historia, która okazała się bardzo miłą odmianą od opowieści przepełnionych mrokiem i cierpieniem (mam wrażenie, że modnym i wszechobecnym ostatnio). No i fajny humor. :) Cały tekst luźno mi się skojarzył z „A kochał ją, że strach” Anny Brzezińskiej.
"Kiedy autor powiada, że pracował w porywie natchnienia, kłamie." Umberto Eco
Więcej niż zło /powieść/
Miłek z Czarnego Lasu /film/

467
O, dzięki! Kolejna osoba chwali za nastrój... Może to znak?! :D
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

468
Tyle nocy spędziłam na wizualizowaniu sobie tej chwili, że aż się pochwalić muszę :D
Moje tekściszcze w Fahrenheicie! O TU!

I w nowym QFancie też... tak się zbiegło jakoś.

Dobra, próżność połechtana, idę już.
jestem zabawna i mam pieski

469
O! Jak coś robić, to od razu podwójnie! Pięknie, brawo!
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

470
TheBurningTree, gratulacje! Opowiadanie w Farenheicie super! ;D
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

474
Gratulacje, TheBurningTree, dorapa! :)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

475
Jak wszyscy, to wszyscy. :)
Moje, też bardzo lekkie i oparte poniekąd na doświadczeniach zawodowych - Gucio

Jak to nigdy nie wiadomo co się kiedy człowiekowi w życiu przyda... :)

477
ida, gratulacje!
Nie chwalisz się, a na Esensji wiszą też wcześniejsze Twoje twory :)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

478
Dziękuję! :)
A te wcześniejsze twory to wiszą od tak dawna, że już się chyba nie wypada chwalić.

480
ja się pochwalę jak mnie gdzieś wydrukują ;-) ale póki co cieszę się z wyróżnienia za "Zrób TO z Ćwiekiem" i mam nadzieję na więcej !!! :)
"Optymizm to obłęd dowodzenia, że wszystko jest dobrze kiedy nam się dzieje źle "

481
Rapsodia pisze:cieszę się z wyróżnienia za "Zrób TO z Ćwiekiem"
Gratulacje! :)
Rapsodia pisze:i mam nadzieję na więcej !!! :)
Chciałabyś zrobić więcej z Ćwiekiem? ;)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”