511

Latest post of the previous page:

Wowowowowo! Gratki !!!! Czy to ta powieść , którą swojego czasu dawałeś w Centrum Wzajemnej Pomocy do oceny użytkownikom?

Gratulacje!!! I życzę, żeby wszystko poszło pomyślnie :-)

512
Gratuluję. Czy możesz już podać tytuł?

Ps: podobno największym wyzwaniem po opublikowaniu pierwszej książki, jest opublikowanie kolejnej... ;)

513
Dziękuję Wam wszystkim, kochani! :)
Słyszałem już wcześniej od naszej rozgadanej znajomej :P
Takem czuł, Web! :) Ja od naszej rozgadanej znajomej słyszałem, że byłeś zawiedziony moją słabą aktywnością po powrocie. Zapewniam Cię, że długi czas byłem mega aktywny!, tyko Ciebie akurat nie było. :D No i teraz powinienem być regularnie. I zawsze dobrze Cię czytać. :) Serio.
Czy to ta powieść , którą swojego czasu dawałeś w Centrum Wzajemnej Pomocy do oceny użytkownikom?
Nie, nie, Pani Kier, to powieść, którą skończyłem pisać ponad dwa lata temu, w liceum.
Czy możesz już podać tytuł?
Humanozerco, obawiam się, że od tych trzech godzin nic się nie zmieniło. :D Jak mi zejdzie bariera w głowie, to się od razu podzielę.
Ps: podobno największym wyzwaniem po opublikowaniu pierwszej książki, jest opublikowanie kolejnej... ;)
Na pewno. To będzie duże wyzwanie. Zabawa się dopiero zaczyna, dopiero zaczynam wchodzić po jakichś schodach. Ale mam już kolejną napisaną, trzecią w produkcji i agenta, który się mną opiekuje, więc jestem w pełni gotowy do boju. :)
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

514
To jedyna rzecz, którą chcę robić w życiu, więc w sumie nie mam wyboru. ;)

515
Super.

No i W.A.B. - to nie w kij pierdział :)

Gratulacje i tak trzymaj!

Pozdrawiam.

516
Patren - serdeczne gratulacje! To świetna wiadomość.
Ja to wszystko biorę z głowy. Czyli z niczego.

517
Będę bardziej oficjalny. Kol. Patren, cieszę się z Twojego sukcesu. Bukuję sobie miejsce w kolejce po autograf. GRATULUJĘ!!!

518
Gratulację i oby tak dalej! :)

519
Ja także dołączam do gratulacji :)

520
Dziękuję bardzo. :)

521
Patren to potem jak?
Co druga litera w nicku czerń, a reszta fiolet?
;)

G.

P.S.

Wiesz czego dokończenia się domagam?
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

523
Dzięki, dzięki! ;)
Patren to potem jak?
Co druga litera w nicku czerń, a reszta fiolet?
;)
Zobaczymy. :D Ale będę pamiętał o tej koncepcji!
Wiesz czego dokończenia się domagam?
Wiem! ;) Ostatnio nawet o tym sporo myślałem, bo wpadłem na fajny pomysł przedstawienia tej historii. Piszę póki co powieść i mam nadzieję, że to o czym mówimy, będzie następne w kolejce. :)

524
Ja również serdecznie GRATULUJE !!!!

też się dołączę :)

526
Gratuluję serdecznie! Słyszałam, że to wydawnictwo jest jednym z niewielu, które nie boi się stawiać na debiutantów. Widocznie to prawda ;)))
Ah, gravity - thou art a heartless bitch.
by Sheldon Cooper

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”