496

Latest post of the previous page:

Gratuluję i życzę wielu sukcesów :)

497
Dziękuję Wam! :)

Jak już napisałem na szałcie: żadna ilość mojego napieprzania w klawiaturę nie odda rozmiarów radości, więc przestanę już...

NIE

NIE PRZESTANĘ :D

aFHEHEJHAOGHOAEIgheiojoiJOaijfolikjokaegjeijaeggsgsgwsrhew4hdf e fwef weg we r ger ger g r erg erg erg erg erg erg ergerg err ggggggggggggt6w4u6ri

Oborze święty, Jeżu Chrysztu. Ale się cieszę. :) Nie tylko z sukcesu, ale też dlatego, że wreszcie mogę się tym z Wami podzielić. Długo to w sobie dusiłem. Co do szczegółów: wydaję powieść w WABie, Pani mi mówiła, że początek 2014 to planowana premiera, ale teraz były ponad miesięczne negocjacje, więc może być jakaś obsuwa, prawdopodobnie we wrześniu będę wiedział coś więcej.

I serio, serio Wam dziękuję. Wam, Weryfikatorium. To tutaj nauczyłem się wszystkiego, czego musiałem i - jak napisałem w podziękowaniach w książce - nie było dla mnie lepszego miejsca. :)
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

499
Gratulacje, Patren, szczególnie, że świetne wydawnictwo. ^ ^ Będziesz stał na półkach koło Dehnela i Kuczoka. :P Podasz tytuł? ;>
1 | 2 | 3 | 4 | O poezji

500
Gratulacje!

Też się cieszę! Wszyscy powinni iść za swoimi marzeniami, spełniać je.

Teraz życzę Ci, żeby książka okazała się sukcesem i żeby była pierwszą z wielu, wielu. :*

501
Dziękuję Wam, ludzie. :)

Sepryot - jak napisałem na szałcie (ach, to podwójne życie): tytułu nie chcę jeszcze podawać z powodu mojej dziwnej psychiki. :D

502
Super! Gratulacje! :D A kiedy powiesz coś więcej? :)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

503
Thano, jak będę wiedział więcej. :D

Czyli pewnie wrzesień.

I dziękuję! :)

505
Ściskam obie łapy i cieszę się razem z Tobą. Hurrraa!

508
Patern, gratuluję. :D Dobrze wiedzieć, że kolejnej osobie się udało.

PS. Revis, Twój avatar idealnie pasuje do treści posta. :)

509
Gratulacje! :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

510
Patren, gratuluję.
Słyszałem już wcześniej od naszej rozgadanej znajomej :P
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

511
Wowowowowo! Gratki !!!! Czy to ta powieść , którą swojego czasu dawałeś w Centrum Wzajemnej Pomocy do oceny użytkownikom?

Gratulacje!!! I życzę, żeby wszystko poszło pomyślnie :-)

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”