17
Ja poczekam aż będzie wiadomo coś więcej o konkursidle.
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

18
W cholerę, a ja się nie zgłaszam, bo mi się ten konkurs nawet podoba. Czasu dużo, można trzy prace w każdej kategorii posłać... bo jak się zgłosisz do oceniania, to lipa. Nie można brać udziału ;)

19
Mam opory nietypowej natury. W konkursie brać udziału nie będę, bo to tematyka, która mnie nie interesuje. Bardzo chciałabym być recenzentem, ale nie wiem, czy z wyżej wymienionej przyczyny, nie będę tendencyjna. Zwykle nie czytam dzieł z tego obszaru literatury. Jeśli więc szacowne Gremium nie stwierdzi, że to przeszkoda - mogę wziąć udział w pracach.
'ad maiora natus sum'
'Infinita aestimatio est libertatis' HETEROKROMIA IRIDUM

'An Ye Harm None, Do What Ye Will' Wiccan Rede
-------------------------------------------------------
http://g.sheetmusicplus.com/Look-Inside ... 172366.jpg

20
A ja mam inne pytanie: Czy dużo jest tych tekstów do recenzowania? Ja nie widzę przeciwwskazań żeby się zgłosić, ale żeby nie było, że net mi nawalił, czasu brakowało i nie byłam w stanie się wyrobić. Jakoś mnie nie ciągnie, żeby brać udział w konkursie.

21
Nie wiemy ile będzie tekstów. Mało prawdopodobne aby teksty pojawiały się na raz, I do pojedynczych recenzentów trafiać będą tylko co której teksty.
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

22
Podejrzewam, że pierwsze teksty będą napływały dopiero pod koniec maja. Lawiną zejdą pewnie od połowy czerwca.

Tak było w RedHorse'owym konkursie, kiedy ostatniego dnia zapchała im się skrzynka od nadmiaru wiadomości. :/

Tak że, Icy_joanne, można spodziewać się wszystkiego. :P
Piszcząco - podskakująca fanka Mileny W.

25
Nie sądzę, żeby był fanatykiem, po prostu miał jakiś tekst w zanadrzu :)

Akurat kończę jeden tekst, ale nie sądzę, żeby się wpasował w konkurs, żadnych wątków kryminalnych, a fantastyczny jest tylko szatan i jego kot.

26
Pierwsze teksty już są, proszę pamiętać, że recenzenci, którym przydzielono tekst mają na ocenę 14 dni, nie więcej.
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”