Ja poczekam aż będzie wiadomo coś więcej o konkursidle.
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."
W cholerę, a ja się nie zgłaszam, bo mi się ten konkurs nawet podoba. Czasu dużo, można trzy prace w każdej kategorii posłać... bo jak się zgłosisz do oceniania, to lipa. Nie można brać udziału
Mam opory nietypowej natury. W konkursie brać udziału nie będę, bo to tematyka, która mnie nie interesuje. Bardzo chciałabym być recenzentem, ale nie wiem, czy z wyżej wymienionej przyczyny, nie będę tendencyjna. Zwykle nie czytam dzieł z tego obszaru literatury. Jeśli więc szacowne Gremium nie stwierdzi, że to przeszkoda - mogę wziąć udział w pracach.
'ad maiora natus sum'
'Infinita aestimatio est libertatis' HETEROKROMIA IRIDUM
A ja mam inne pytanie: Czy dużo jest tych tekstów do recenzowania? Ja nie widzę przeciwwskazań żeby się zgłosić, ale żeby nie było, że net mi nawalił, czasu brakowało i nie byłam w stanie się wyrobić. Jakoś mnie nie ciągnie, żeby brać udział w konkursie.
Ludziska, zgłaszać się do recenzowania! Albo prace pisać
Regulamin i więcej szczegółów dotyczących konkursu znajdziecie na: http://www.horyzonty-wyobrazni.pl/. (Macie go [linka] też na dole strony Weryfikatorium.)
Musiałem posta napisać, bo sprawa wygląda na nieaktualna/zapomniana.