Latest post of the previous page:
To ja postuluję aby w napływie zmian rozważyć zamianę nazwy działu "Bitwy literackie" na "Pojedynki literackie". Taka nazwa lepiej oddaje charakter jeden na jednego
Latest post of the previous page:
To ja postuluję aby w napływie zmian rozważyć zamianę nazwy działu "Bitwy literackie" na "Pojedynki literackie". Taka nazwa lepiej oddaje charakter jeden na jednegoChciałam to samo napisać, ale Thana mnie ubiegła. Nie za bardzo rozumiem, szczerze powiem, ten problem, że wiemy, kto z kim walczy. Tak samo w Tuwrzuciu wiadomo, kto wrzuca tekst, a jakoś nikt nie ma przesadnych wyrzutów sumienia w wygarnianiu, co jest źle (no i dobrze, że nie ma). Bitwy to jest imho zabawa, większość ludzi na Wery dorosła przynajmniej według roku urodzenia, więc nikt chyba nie pakuje punktów na siłę w tego, kogo lubi...Ale tego nawet totalna anonimowość nie zlikwiduje, bo styl niektórych jest nie do podrobienia - rozpoznawalny na kilometr.
Ano. To jakby siedzieć na widowni i obserwować odgłosy pojedynku, a co jakiś czas wbiega pomocnik sędziego i woła: X wygrywa!Cerro pisze:Tylko czytania mniej dla zaglądających do tematu, połowa zabawy uciekła :C
Większość pojedynków autora z czytelnikiem jest... głupia? (po opublikowaniu autora NIE MA on wpływu na wyniki )Erythrocebus pisze:To dopiero głupi mecz, wyobrażasz sobie?
A to się autor z czytelnikiem pojedynkuje? A nie autor z autorem?Natasza pisze:Większość pojedynków autora z czytelnikiem jest... głupia?
Ery! poważnie? To niech sobie wzajemnie ocenią, który był lepszy (jawnie lub nieErythrocebus pisze:A to się autor z czytelnikiem pojedynkuje? A nie autor z autorem?Natasza pisze:Większość pojedynków autora z czytelnikiem jest... głupia?
Mój świat się zawalił.Natasza pisze:Ery! poważnie? To niech sobie wzajemnie ocenią, który był lepszy (jawnie lub nie )
myślę, ze to dobry pomysl, chociaż niektórzy piszą na tyle charakterystycznie, ze i tak bedzie wiadomo, kto zacz ;-)Lady Kier pisze:A gdyby tak połączyć dwa warianty? Zgłaszać chęć i temat do Moda, Mod daje ogłoszenie w odpowiednim wątku - a komentarze uczynić widocznie. Wówczas nie wiemy kto się pojedynkuje, a wszyscy widzimy komentarze...
lk, fakt, możliwości sie poszerzaja, ale takiego sepa poznaje sie po jednym zdaniu. Albo po koszuli :-PLady Kier pisze:Jeśli mamy wybór pomiędzy dwoma autorami, to łatwo rozróżnić, który tekst jest czyj. Ale jeśli to może być każdy z Wery? Myślę, że to wtedy nie byłoby takie proste.
Wróć do „Sprawy organizacyjne”