61

Latest post of the previous page:

Grey, ostatnie apdejty są z 9 września.

To błąd? Czy może mam nadrobić za ciebie (co, rzecz jasna, bez zwłoki bym uczynił, szczególnie w ramach twoich urodzin XD), czy brakowało ci czasu i za moment się tym zajmiesz?
Are you man enough to hold the gun?

62
Wybieram opcję numer dwa. Powody są zbyt dziwne, żeby ktokolwiek w nie uwierzył. Przynajmniej nie-demon.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

63
Chciałabym zauważyć cichutko, że w spisie treści nie pojawił się jeszcze żaden tekst Kanadyjczyka - wygląda to tak jakby jeszcze nic na forum nie napisał
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

65
Test... jeśli mogę... uzupełnij bo się nie doczekamy

Dodane po 10 sekundach:

będę wdzięczna

Weber edit - Ja też, bo nie wiem już co mam oceniać. Gdzie nie wejdę są już dwa komentarze Weryfików.
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

66
chciałabym zauważyć, że mimo uzupełnienia z 20 września w spisie wciąż są braki. Są braki tekstów które już od dawna są w zweryfikowanych. Dziś naniosłam na spis treści np. dwa teksty Kanadyjczyka, które już od dawna czekały na zapisanie.

Bardzo proszę, jak już uzupełniacie spis treści to sprawdzajcie czy nie ma starych tekstów które zostały pominięte

- Nieśmiertelny S.J. Lec

68
23 września - 29 września - Patren

30 września - 6 października - GreyMoon

7 października - 13 października - Testudos
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

69
Z 15 września pierwsza część "Ku Chwale Imperium!" BMF-a nie była naniesiona do spisu.

Także jeszcze raz powtarzam: gdy dyżurujecie, sprawdzajcie poprzednika, bądźcie dokładni itp. Szkoda żeby jakieś teksty przez drobną pomyłkę przeszły niezauważone, nie?

70
14 października - 19 października - Patren (niestety jeden dzień krócej, bo 20 wyjeżdżam)

20 października - 26 października - GreyMoon

27 października - 2 listopada - Testudos

71
GreyMonn... przeleciał cały twój dyżur a w spisie treści ani jednej zmiany...

- Nieśmiertelny S.J. Lec

72
3 listopada - 9 listopada - Patren

10 listopada - 16 listopada - GreyMoon

17 listopada - 23 listopada - Testudos

73
24 listopada - 30 listopada - Patren

1 grudnia - 7 grudnia - GreyMoon

8 grudnia - 14 grudnia - Testudos

74
Hmm, nie chcę się wam wtrącać w robienie spisu dlatego tylko wkleję tutaj linki do tematów, które można przenieść:

http://pisarze.mojeforum.net/post-vp35114.html#35114

http://pisarze.mojeforum.net/apokalipso ... t4054.html

http://pisarze.mojeforum.net/narodziny- ... t4294.html

Nie wiem czy to wszystkie, bo tak tylko rzuciłem okiem do niektórych tematów.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

75
Web, dzięki. Tylko "Narodziny" się nie zgadzają. Tylko ja jako weryfikator wystawiłem tam ocenę, Sky jedynie zwrócił uwagę na brak gatunku.

76
A więc:

1 stycznia - 7 stycznia - Patren

Testudos chyba ostatnio nie bywa, a jak z Tobą Grey? Rozumiem, że chyba Cię dawać, nie?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”