Natasza pisze:
A ja bym chciała wiedzieć, kto i jak na TYM forum w dotychczasowej formule bitew szkodził sprawiedliwemu wynikowi?
To zgłoś się do Macierewicza. Założysz komisję śledczą albo jakiś zespół do spraw zbrodni bitewnych (przyczyn zamachu) na Wery i możesz szukać nieprawidłowości
Natasza pisze:Mam wrażenie bowiem, że to jakiś monstrualny problem jest, trzeba radykalnych kroków i walki do krwi ostatniej...
Mnie też zdziwiło całe poruszenie odnośnie "syndromu autorytetów"
Natasza pisze:Cytat:
"syndrom autorytetu" wcale nie musi działać na korzyść autora/autorytetu.
A ja bym chciała wiedzieć, kto i jak na TYM forum w dotychczasowej formule bitew szkodził sprawiedliwemu wynikowi? Mam wrażenie bowiem, że to jakiś monstrualny problem jest, trzeba radykalnych kroków i walki do krwi ostatniej...
Swoją drogą, ciekawe, że tak to wszystko,
Nataszo, napisałaś, bo całkiem niechcący Twój post jest idealnym przykładem tego, jak stosunek do autora i jego tekstu zmienia odbiór tego tekstu. W Twoim przypadku zmienił do tego stopnia, że posiłkując się cytatem ze mnie, którego treść przy okazji pozwoliłaś sobie delikatnie zmodyfikować (nieładnie, ale podczas posiedzeń komisji śledczej z pewnością się przyda), zadajesz pytanie, które w ogóle nie ma związku z moją wypowiedzią.
W moim poście nie było ani nic o szkodzeniu, ale jednak coś wpłynęło, że właśnie to w nim wyczytałaś. Ciekawe...

I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude