196

Latest post of the previous page:

Kobiecość - każdy mężczyzna ma swoją animę :D

Thana niedawno czytała Lema, tra-lala
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

197
Koty mi pasują do stylu Chii. Mrugnięcie pasuje mi do GH - nie wiem dlaczego.
Resztę muszę przeczytać jeszcze raz, wtedy może wyłapię jakieś znaki szczególne.

198
Korporacja i SF wykluczają kobiecość i głębię? Może i tak... A który tekst napisała, Waszym zdaniem, Caroll?

Edit: Lema czytałam dawno, ale dużo i często. Przez całe dzieciństwo. Teraz czytam co innego, ale fakt, że zdarza mi się czasem myśleć Lemem. :)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

199
Zaryzykuję i stwierdzę że Caroll napisała... coś wiosennego! :)

Trochę styl po męsku, ale Caroll by potrafiła zmienić punkt patrzenia, zabawne, dowcipne i totalnie się uśmiałam.

Ostre, jak na kobiety ze szpadami przystało. :D

203
Do Dorapy pasuje mi "to spojrzenie" - spokojny początek, sielanka, żeby chwilę później coś walnęło z grubej rury i zaskoczyło czytelnika.

205
Pytię napisała Chii
Natasza napisała Pajacyk na linie znikąd
Magic napisała Miejcie oczy szeroko otwarte
Godhand - Kamienny bark
a Cukroczy napisał facet ;-) Tak samo jak Mietka. Obstawiam, że Mietka napisał Smoke

206
A ja myślę, że "Jasna Strona Mocy" jest autorstwa Chii. "Złomunio?" Chii lubi złom. :)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

208
"Gorsze od" - tutaj też trąca mi trochę Nataszą. To chyba przez ten bimber. :)
"Złomunio?" Chii lubi złom.
Świetny tekst. :D

209
Chii ma zwariowany styl. Napisała Pytię. Pewnie się okaże, że to jakaś federacja zajmująca się rozsiewaniem dobra jak wirusami komputerowymi

211
zaqr pisze:To chyba przez ten bimber.
Bimber?
Łomatko!
Nie że zaprzeczam, ale żaden facet nie powiedział mi, ze kojarzę mu się z bimbrem :D
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

Wróć do „Walki mocy 2013”