ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1479
No i fajnie!

A słuchajcie, może mi ktoś powiedzieć, gdzie i jak wysyłać ten tekst? Cały dzień próbuję i nie mogę się dostać do regulaminu, pisze mi, że link jest koślawy tzn. że następuje przekierowanie do poprzedniej strony czy jakoś tak. Pomocy słoniocy ;(

FL
"[...] niema tego rodzaju pisma, do którego język Polski nie byłby zdolnym." – Maria Wirtemberska Malwina, czyli domyślność serca, 1816

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1480
Fanliang, tekst wyślij do mnie na PW.
A możesz (też na PW) pokazać mi, który link Ci nie wchodzi?
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1481
ithi pisze: (czw 18 mar 2021, 15:56) Fanliang, tekst wyślij do mnie na PW. A możesz (też na PW) pokazać mi, który link Ci nie wchodzi?
Dziękuję! PW wysłana.

:orcs-cheers:

FL
"[...] niema tego rodzaju pisma, do którego język Polski nie byłby zdolnym." – Maria Wirtemberska Malwina, czyli domyślność serca, 1816

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1482
tomek3000xxl, Fanliang, Anonim - mam pytanie: czy zgodzilibyście się przedłużyć bitwę o tydzień? Mam problemy sprzętowe - brak kompa i do końca marca brak szans na kompa :(
Dobra architektura nie ma narodowości.
s

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1484
Isabel – ja się zgadzam, przedłużajmy. Wiem jak jest z problemami sprzętowymi. Trzymam kciuki.

:orcs-cheers:

FL

Wróć do „Bitwy literackie”