Latest post of the previous page:
Ty, ja, Fanliang + osoba - dla mnie ok. Zgłosisz do Ithi?ZGłOSZENIA, WYZWANIA!
1472Jak Fanliang się też zgodzi na Ktosia, to zgłoszę
I chyba lepiej będzie jednak nie narzucać gatunku, prawda?

Dobra architektura nie ma narodowości.
s
s
ZGłOSZENIA, WYZWANIA!
1473Ja też nie mam nic przeciwko, im więcej nas, tym lepiej!
:orcs-cheers:
FL
FL
"[...] niema tego rodzaju pisma, do którego język Polski nie byłby zdolnym." – Maria Wirtemberska Malwina, czyli domyślność serca, 1816
ZGłOSZENIA, WYZWANIA!
1475Ok, to zgłaszam
Podsumowując - skład ja, tomek3000xxl, Fanliang i Ktoś, temat "Słoik marzeń", objętość do 15k, bezgatunkowo, termin do końca marca 

s
s
ZGłOSZENIA, WYZWANIA!
1477A jeszcze jest jedna kwestia: jaki system punktacji? Może system, że dla każdego tekstu można przydzielić 0-3 punktów?
s
s
ZGłOSZENIA, WYZWANIA!
1479No i fajnie!
A słuchajcie, może mi ktoś powiedzieć, gdzie i jak wysyłać ten tekst? Cały dzień próbuję i nie mogę się dostać do regulaminu, pisze mi, że link jest koślawy tzn. że następuje przekierowanie do poprzedniej strony czy jakoś tak. Pomocy słoniocy ;(
FL
A słuchajcie, może mi ktoś powiedzieć, gdzie i jak wysyłać ten tekst? Cały dzień próbuję i nie mogę się dostać do regulaminu, pisze mi, że link jest koślawy tzn. że następuje przekierowanie do poprzedniej strony czy jakoś tak. Pomocy słoniocy ;(
FL
"[...] niema tego rodzaju pisma, do którego język Polski nie byłby zdolnym." – Maria Wirtemberska Malwina, czyli domyślność serca, 1816
ZGłOSZENIA, WYZWANIA!
1480Fanliang, tekst wyślij do mnie na PW.
A możesz (też na PW) pokazać mi, który link Ci nie wchodzi?
A możesz (też na PW) pokazać mi, który link Ci nie wchodzi?
ZGłOSZENIA, WYZWANIA!
1481Dziękuję! PW wysłana.ithi pisze: (czw 18 mar 2021, 15:56) Fanliang, tekst wyślij do mnie na PW. A możesz (też na PW) pokazać mi, który link Ci nie wchodzi?
FL
ZGłOSZENIA, WYZWANIA!
1482tomek3000xxl, Fanliang, Anonim - mam pytanie: czy zgodzilibyście się przedłużyć bitwę o tydzień? Mam problemy sprzętowe - brak kompa i do końca marca brak szans na kompa :(
s
s
ZGłOSZENIA, WYZWANIA!
1483Napisz na maszynie do pisania i wyślij do działu bitewnego wery
ul. Grafomanów 3/4
54 - 321 Denaturownia Pisarska
U mnie luzik
a reszta też nie ma innego wyjścia 

ul. Grafomanów 3/4
54 - 321 Denaturownia Pisarska
U mnie luzik

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!
1484Isabel – ja się zgadzam, przedłużajmy. Wiem jak jest z problemami sprzętowymi. Trzymam kciuki.
FL
FL
ZGłOSZENIA, WYZWANIA!
1485Dziękuję za wyrozumiałość, już piszę do administracji 

s
s
ZGłOSZENIA, WYZWANIA!
1486Próbuję zmobilizować i coś napisać, ale brak bodźca :ups:
Ktoś chę
tny do bitwy...
Ktoś chę