378
Wakaru, przepraszam bardzo, ale nie wyrobię się na piątek. Prosze o przeniesienie terminu na poniedziałek, 21.04. Przepraszam jeszcze raz.

I sonicexx, chyba jesteś jeszcze za "młody" na bitwy. Przeczytaj regulamin.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

379
sonicexx z powodów regulaminowych poczekaj do 8 maja, ok?
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

383
Proponuję poczekać jeszcze do wieczora, może wtedy Ci prześle. W razie czego - czy ktoś ma zamiar podjąć bitwę za Wakaru? Temat brzmi:

A Bóg powiedział: 'Kościół jest zły'.

Testudosie, pytanie: Czy w razie braku odzewu Wakaru i kogokolwiek innego mogę wlepić mój tekst do działu "Weryfikatorium właściwe" ? Nie chcę, żeby się zmarnował.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

385
Uprzejmie informuję, że mój tekst się pojawi, tylko, że dość późno. Muszę go jeszcze ukończyć. Przed 24 wyślę :wink:

Nie bój się, wszystko jest pod kontrolą :P

Dodane po 2 godzinach 43 minutach:

Informuję, że o 23.58 wysłałem tekst. Zmieściłem się w terminie ;).

Czekam na właściwą część pojedynku. Pozdrawiam.
Tylko ludzie odbiegający od normalności mają szansę być zapamiętanymi przez historię

386
Nie ma co opuszczać gardy. Spluwam krwią, ocieram usta i poprawiam uchwyt miecza. Chylę głowę przed Wakaru.

Podnoszę ją i rozglądam się wokoło.

Czy ujrzę kogoś, kto będzie chciał skrzyżować ze mną ostrza w literackiej bitwie?
(\__/)
(O.o )

388
C'mon, Test! Czym zasłużyłem sobie na tak godnego przeciwnika? :)

Temat? Hmm... Może poprosimy kogoś o podesłanie propozycji? I, przy okazji, określamy konwencję? Będzie np. historia vs. historia, fantasy vs. fantasy czy wolna amerykanka stylów?
(\__/)
(O.o )

389
hyhy, ten moment, gdy test dostaje od kogoś w zęby należy do moich ulubionych. Oczywiście kyhm... nie jestem stronniczy. Nigdy :twisted:

<śmieje się szaleńczo>

"0 Before Christ"

"Burza z piołunami"

"Wielcy źly orkowie - napaść 2 i 3/4"

"Pierwszy piast"

Takie, pierwsze co mi przyszło do głowy ;)

390
Test? W zęby? Ode mnie?

Zobaczymy.

Tymczasem chyliłbym się do tematu o WYELKYEY UORKOWEY NAPASCHCI 2 UND 3/4. Ten temat coś w sobie ma.

Może kicz? :)

Ktoś jescze ma błyskotliwe pomysły na temat?
(\__/)
(O.o )

Wróć do „Bitwy literackie”