46

Latest post of the previous page:

Ja bardzo chętnie. W końcu mam wakacje i czasu wolnego co niemiara, więc trzeba czymś się zająć, żeby nie utonąć w tym słonecznym lenistwie :D

51
czy ja mogę nieśmiało podnieść rączkę? nie wiem czy nadaję się do pojedynków na slowa na zadany temat, ale mogę spróbować, by jakoś fajnie zacząć działalność na forum :)

53
to ja moge też:) a co tam najwyzej mnie zjedzą. Skubaniec pasi ci rywalka 2 lata młodsza? :wink:

>>>

tylko jakie tu są zady..hmm?

Dodane po 1 minutach:

zasady:)
Serce, które kocha, jest zawsze młode.

Przysłowie Greckie

55
Chciałabym sie zgłosic do pojedynku na słowa. Nie wiem z kim, bo jestem tu nowicjuszem, ale jeżeliby ktoś sie zgłosił, to będę bardzo wdzięczna :D

Dodane po 1 godzinach 8 minutach:
Justynka123 pisze:Chciałabym sie zgłosic do pojedynku na słowa. Nie wiem z kim, bo jestem tu nowicjuszem. Zgoście sie ktoś proszę :D

56
No to może ja :) ? CO ty na to justynka :) 8)

ALE... jutro (25.07) jade na oboz sportowy... i wracam dopiero 3 sierpnia, więc termin 2 tygodni składania prac musiałby się zacząć wtedy. Co wy na to admini i ty justynka :)?

Proszę o szybką odpowiedź juztro już nie zobaczę jakie będzie wasze zdanie.
Obrazek

60
Moj drogi, a czym sie rozni moja krew od krwi innych? ;) Moglabym, ale jeszcze nie wiem jak z czasem, dam znac do wieczora o ile sie nikt nie zglosi :)

Wróć do „Bitwy literackie”