Latest post of the previous page:
Nic o tym nie wiem, ale nowe całkiem ładne. Może coś z tym zrobię, a może nie
PS. A... pewnej pięknej niewiasty, którą pozdrawiam serdecznie i ciepło, nie sfotografowałeś?
Latest post of the previous page:
Nic o tym nie wiem, ale nowe całkiem ładne. Może coś z tym zrobię, a może nieWP dała mi 15 miejsce w rankingach za zeszły. rok.BMF pisze: Powoli, bo powoli, ale rynek zaczyna być coraz to lepszy
niezleżeny kosultant dr. Lecter zrobi "świeżonkę z pisarza" a oni będą to kręcili.Jacek Skowroński pisze:za godzinę ekipa telewizyjna z Woronicza się wybiera do mnie w celach, jak by to dziwnie nie zabrzmiało, wywiadowczo-kulinarnych O_o. A może odwrotnie... O_o.
Ooo, a gdzie to potem będzie można zobaczyć?;pJacek Skowroński pisze:za godzinę ekipa telewizyjna z Woronicza się wybiera do mnie w celach, jak by to dziwnie nie zabrzmiało, wywiadowczo-kulinarnych O_o. A może odwrotnie... O_o.
Yuppppiii:D Na pewno obejrzę:) Muszę sobie zapisać, żebym nie zapomniała;)Jacek Skowroński pisze:A luknąć można będzie w najbliższy piątek, koło dziewiątej rano w "Pytaniu na śniadanie", program drugi, o ile się nie mylę
Gratulacje, Jacku! :-)Jacek Skowroński pisze:luknąć można będzie w najbliższy piątek, koło dziewiątej rano w "Pytaniu na śniadanie", program drugi, o ile się nie mylę
Nie wiem, sam nie nagrywałem, bo... wiem, jak wyglądam, a prawdę mówiąc, po prostu nie przyszło mi do zakręconej głowy, ale zobaczę, co się da zrobić, może ktoś nagrał przypadkiem...? Albo spytam w tv.Stefan Darda pisze:A można to będzie później zobaczyć gdzieś w necie?