16

Latest post of the previous page:

Cerro, sorry, dopiero się zalogowałam na Wery po długiej przerwie :) W tym Czasie Cerro zdążyła już napisać dłuuugą oficjalną recenzję, zresztą jedną z moich ulubionych :)

Ciąg dalszy się pisze, w boleściach strasznych, bo czasu mam bardzo, bardzo mało. Ale się staram. Na pocieszenie - tom drugi będzie też tomem ostatnim, więc groźba Martina wisi nad czytelnikami nieco mniej przerażająca.
Anna Nieznaj - Cyberdziadek
Nocą wszystkie koty są czarne
Gwiezdne wojny: Wróg publiczny

Pytania do Anny "Cranberry" Nieznaj

18
Ajajaj, jak nieładnie z mojej strony - zniknąć z forum na tak długo, a tu pytanie wprost do mnie postawione!
Więc choć to już dawno nieaktualne, melduję (dla ewentualnych innych zbłąkanych tu użytkowników forum), że drugi tom nadal się pisze, bo mnie życiowe okoliczności mocno przystopowały (np. całą wiosnę leżałam plackiem albo się rehabilitowałam i w ogóle komputer nie wchodził w grę) - ale twardo krok po kroku do przodu! Z tym drugim tomem to trochę jak z "jak zjeść słonia - po kawałku". Więc jem słonia po kawałku.
Tyle że mi się koncepcja w stosunku do pierwotnej mocno zmieniła, bo postaci się zmieniły.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Pisarzy”