541

Latest post of the previous page:

O jakie to przedawnione :D To już odpowiem, zamiast podpowiadać - G. K. Chesterton. Barwna postać, jeden z czołowych brytyjskich publicystów początku XX wieku, pisarz i apologetyk :D

543
Hej,

Proponuję żeby Galla zadała coś nowego.

Pozdrowienia,

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

544
A niech będzie ;)

Jechał Wienia, gdzie jaśmin zakwita
A z nim flaszka i aniołów świta
Upił wszystkich i wpadły
Anioły między diabły
Teraz wódka z poezją jest kwita

546
Niestety nie :)
Imię już podałam, jakby tu ułatwić?... Jaśmin jest ważny. I napój alkoholowy "łza komsomołki". Teraz już nawet kto nie wie, ten znajdzie ;)

547
Moskwa - Pietuszki też? (że ważne)
:D
A Jerofiejewem nie myślałam :(
Wiaczesławów, kurka, przerobiłam :D
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

549
Nataszo... Co dalej?

G.

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

554
Kurek.

555
Skowron(ek), że kurek :D

ale Kurek. Jalu.

To nie zaszalałam :P

God - dajesz...
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

556
Działka Romka. Prowadził wielką wojnę w czasie II WŚ, a właściwie jego bohaterowie.

Wróć do „Nasze Zabawy Literackie”