541 autor: Galla Dusza pisarza Latest post of the previous page:O jakie to przedawnione To już odpowiem, zamiast podpowiadać - G. K. Chesterton. Barwna postać, jeden z czołowych brytyjskich publicystów początku XX wieku, pisarz i apologetyk Cytujndz 19 sty 2014, 11:49
542 autor: Leszek Pipka Umysł pisarza O jeny. Dmowski był całkowicie mylący. Perfidne. Dzięki, wreszcie coś się odhaczyło i można spać spokojniej :-) Cytujndz 19 sty 2014, 11:56
543 autor: Godhand Siewca Dobra Hej, Proponuję żeby Galla zadała coś nowego. Pozdrowienia, G. "Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose. Cytujndz 19 sty 2014, 15:08
544 autor: Galla Dusza pisarza A niech będzie Jechał Wienia, gdzie jaśmin zakwita A z nim flaszka i aniołów świta Upił wszystkich i wpadły Anioły między diabły Teraz wódka z poezją jest kwita Cytujwt 21 sty 2014, 17:51
546 autor: Galla Dusza pisarza Niestety nie Imię już podałam, jakby tu ułatwić?... Jaśmin jest ważny. I napój alkoholowy "łza komsomołki". Teraz już nawet kto nie wie, ten znajdzie Cytujwt 21 sty 2014, 20:41
547 autor: Natasza Zasłużony Moskwa - Pietuszki też? (że ważne) A Jerofiejewem nie myślałam :( Wiaczesławów, kurka, przerobiłam Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany) Cytujwt 21 sty 2014, 20:59
549 autor: Godhand Siewca Dobra Nataszo... Co dalej? G. "Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose. Cytujśr 22 sty 2014, 18:41
550 autor: Gorgiasz Zasłużony (Sz)czekamy na zagadkę. [img]http://emotikona.pl/emotikony/pic/035.gif[/img] Cytujśr 22 sty 2014, 20:14
551 autor: Natasza Zasłużony Taternik z szalejącą grypą ... Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany) Cytujśr 22 sty 2014, 20:34
553 autor: Natasza Zasłużony Sepryot pisze:Witkacy tere fere Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany) Cytujśr 22 sty 2014, 20:37
554 autor: Godhand Siewca Dobra Kurek. "Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose. Cytujśr 22 sty 2014, 20:42
555 autor: Natasza Zasłużony Skowron(ek), że kurek ale Kurek. Jalu. To nie zaszalałam God - dajesz... Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany) Cytujśr 22 sty 2014, 20:44
556 autor: Godhand Siewca Dobra Działka Romka. Prowadził wielką wojnę w czasie II WŚ, a właściwie jego bohaterowie. "Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose. Cytujśr 22 sty 2014, 20:51