Latest post of the previous page:
A zdradzisz, czy masz już swojego faworyta?Jako Juror to jakoś dzielisz teksty, notujesz sobie coś o nich, by potem wspólnie podejmować decyzje o zwycięzcach? Czy rozmowy trwają cały czas, na bieżąco?
Latest post of the previous page:
A zdradzisz, czy masz już swojego faworyta?To ja tylko szepnę cicho, że tydzień to aż za dużo na dwa shortyTydzień na takiego szorta to nie tragedia, jest nawet czas, żeby się odleżał, ale nawyk raczej z gatunku ryzykownych, bo można orta zostawić w tekście, przeoczyć w pośpiechu.
Wydaje mi się, że wiele osób pisze na ostatnią chwilę bo jak się nie uda to mogą powiedzieć, że to wina tego że mieli za mało czasu i za późno się za to wzięli. A jak uda im się wygrać to wygrana tym lepiej smakuje ;-)Romek Pawlak pisze:Zawsze tak jest w konkursach, że powódź przypływa o zmierzchu, pardon, najwięcej prac w ostatnich dniach
Natomiast co do pisania w ostatnich dniach, zależy od człowieka. Tydzień na takiego szorta to nie tragedia, jest nawet czas, żeby się odleżał, ale nawyk raczej z gatunku ryzykownych, bo można orta zostawić w tekście, przeoczyć w pośpiechu
A to zależy dla kogo.Godhand pisze:To ja tylko szepnę cicho, że tydzień to aż za dużo na dwa shorty
Pisz, pisz! Takie objawienia są najlepszeida pisze:dziś rano nieoczekiwanie doznałam apokaliptycznego objawienia w metrze i możliwe, że napiszę jeszcze jeden tekst.
Hihi! To jest ten powód, dla którego uwielbiam towarzystwo ludzi piszących. Bo oni potrafią doznawać różnych przebłysków i objawień niczym szamani. Też tak potrafię!ida pisze:dziś rano nieoczekiwanie doznałam apokaliptycznego objawienia w metrze
Ktoś mądry powiedział kiedyś, że "wszystko już było" i jest to prawda. Wszystko jest kwestią zaprezentowania tego w jak najlepszy sposób.tumi1 pisze:Powiem szczerze, nie odkryłem koła na nowo, a po prostu starałem się podać klasyczne klimaty w jak najlepszej oprawie.
Hmm ja też myślę, że się głównie oparłam o postapo- po tym co mi powiedział mój tata (że brakuje mutantów-.-). Chociaż napisałam taką apokalipsę i taki świat po jak ja to widzę. ZobaczymyZoee pisze:Uff, mój tekst chyba nie jest utrzymany w klasycznym klimacie - do steampunku i postapo jest wprawdzie silne nawiązanie, no i ten motyw to jednak oś całości - oparłam się bardziej na pomyśle z wykorzystaniem tych elementów.
Dzięki wielkieShariana pisze: Przede wszystkim - trzymam kciuki!
Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”