16

Latest post of the previous page:

Konkurs wygląda bardzo ciekawie, podobnie jak samo wydawnictwo - po stronie sądząc. Gorzej, że nie pisuję już fantastyki :D Ale jakieś pomysły jeszcze się w głowie rodzą, więc - kto wie.
//generic funny punchline

17
O, następca Dukaja. Ja znam jednego potencjalnego i już namówiłam go na wzięcie udziału. Sama też wezmę, deklaruję się weryfikatorowiczom, żeby mieć pewność, że starczy mi motywacji ;p.

19
Konkurs zapowiada się ciekawie i wygląda na przyjazny autorom. A jak wygląda sprawa praw autorskich (albo licencji)?

Nawet ostatnio chodził mi po głowie pewien pomysł, który dobrze nawiązuje do tematu, wiec jeśli wyrobię się, to podeślę.
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

20
Chyba też podeślę. Mam już pomysł na tekst.
"ty tak zawsze masz - wylejesz zawartośc mózgu i musisz poczekac az ci sie zbierze, jak rezerwuar nad kiblem" by ravva

"Between the devil and the deep blue sea".

21
B.A.Urbański pisze:Konkurs zapowiada się ciekawie i wygląda na przyjazny autorom. A jak wygląda sprawa praw autorskich (albo licencji)?

Nawet ostatnio chodził mi po głowie pewien pomysł, który dobrze nawiązuje do tematu, wiec jeśli wyrobię się, to podeślę.
Standard - przeniesienie praw majątkowych na 5 lat.

22
Z początku śmieszył mnie ten licznik dni ( http://geniuscreations.pl/dobro-zlem-czyn/ ), teraz zaczął drażnić: nic tak chyba nie denerwuje, jak świadomość upływającego czasu. Jak było 80+, to myślałem: spoko, jest jeszcze dużo czasu. Jak pękło 54 dni, zacząłem się martwić, bo jeszcze jestem w lesie, w szczerym polu, w ..., znaczy się: daleko do końca tekstu ;).
Coś tam było? Człowiek! Może dostał? Może!

23
Filip, zrób tak, jak ja - zablokuj skrypty na stronie :P
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

24
A mnie właśnie ten licznik motywuje. Miałam sobie dziś odpuścić, paczę, licznik biję, myślę: "Nieee, trza być twardym, nie miętkim" - więc piszę (próbuję chociaż).
"ty tak zawsze masz - wylejesz zawartośc mózgu i musisz poczekac az ci sie zbierze, jak rezerwuar nad kiblem" by ravva

25
Wolha.Redna, mnie też motywował. Ale zmotywował za bardzo i nie wyrobię się w limicie znaków. Będzie powieść.
B.A. = Bad Attitude

26
O, proszę. Ciekawe, czy organizatorzy przewidzieli taki zwrot akcji :lol:

27
Wolha.Redna pisze:O, proszę. Ciekawe, czy organizatorzy przewidzieli taki zwrot akcji :lol:
Ignorowanie regulaminu jest niewątpliwie złe, ale więc wszystko zależy od tego, czy powieść wyjdzie dobra ;P
ichigo ichie

Opowieść o sushi - blog kulinarny

28
Zasady są po to, by je łamać. Zwłaszcza cudze ;)
B.A. = Bad Attitude

29
Pytanie mam. Dane autorów, tj imię, nazwisko, telefon, e-mail: gdzie należy to umieścić? U dołu tekstu, u góry, czy w treści e-maila?

30
Wolha.Redna pisze:Pytanie mam. Dane autorów, tj imię, nazwisko, telefon, e-mail: gdzie należy to umieścić? U dołu tekstu, u góry, czy w treści e-maila?
Wsio ryba, byle nie ukrywać ich w tekście. ;)

31
No więc kolejne pytanie co do aspektów formalnych (żebyście mi tekstu nie odrzucili z powodu jakiejś bzdury :P). Format .doc lub .rtf. Czy to oznacza, że .docx już będzie wykluczone?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”