2
Przepraszam ale nie mogę się powstrzymać.
Punkt 4 FAQ odnośnie konkursu.

"Czy otrzymam od was uwagi na temat tekstu? Nie, niestety nie mamy czasu na indywidualną ocenę kilkudziesięciu czy nawet kilkuset tekstów."

Chyba raczej odwrotnie, chociaż można dwojako rozumieć ;)

Pozdrowienia,

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

3
Jakie mogą być przychody z takiej antologii? Starczy na mieszkanie? samochód? kanapkę w subway'u?

Proszę nie obrażać się o ironię, pytanie zadaję całkiem serio, a sam konkurs bardzo mnie cieszy. Dobrze, że ktoś usiłuje przywrócić krótkie formy do łask.

6
Godhand, jakkolwiek chcę cię zrozumieć, tak nie mogę, proszę bardziej łopatologicznie. :mrgreen:

Chabanina, na pół litra na zapicie smutków powinno starczyć. <sarkazm mode off> Loteria, stary, loteria, rynek polskiej fantastyki to pole minowe, na kogo padnie na tego bęc.

Raptor, a powinienem wiedzieć, co to jest?

7
Podkreślacie aby tematu konkursu nie czytać zbyt dosłownie tak często, że raczej wiecie ;)

Ale żarty na bok. Fajny i ciekawy konkurs.

9
D. Wiktorski pisze:Godhand, jakkolwiek chcę cię zrozumieć, tak nie mogę, proszę bardziej łopatologicznie. :mrgreen:
Wyjaśniłem w PW :)

Pozdrowienia,

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

13
Ja pierniczę, co wszyscy tak z tą cenzurą, przy okazji "Dobro złem czyń" co najmniej 20 osób o to pytało... Póki nie łamiesz prawa i naprawdę mocno nie przesadzasz, to nas nie obchodzi, jakie masz poglądy na cokolwiek i co wrzucasz w tekst - byle to współgrało z całością, co oceni jury.

14
Bo napisaliście taki dwuznaczny temat przewodni, a potem było coś o granicach dobrego smaku, więc się ludzie upewniają, czy dobrze zrozumieli ;)
"ty tak zawsze masz - wylejesz zawartośc mózgu i musisz poczekac az ci sie zbierze, jak rezerwuar nad kiblem" by ravva

"Between the devil and the deep blue sea".

15
Powiedzmy, że jak pojedziesz z jakimś... wyrafinowanymi scenami erotycznymi, to nie liczyłbym na przychylność jury.

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”