185
Oprócz dyskwalifikacji zupełnie nic... radzę uważać
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

187
Sorry, nie zauważyłam... tak, dopiero po zakończeniu przyjmowania prac
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

190
Moje opowiadanie wysłałem jeszcze w roku 2011, ale teraz jakoś nie wiążę z nim dużych nadziei... Może to tylko poświąteczna depresja? ;)
Dowiemy się po 15 stycznia, ile prac ostatecznie stanęło do walki?

191
Moje jest na wykończeniu, szkoda, że nie zdąży się już dobrze sfermentować ;/ Ale póki co rozwinęło się naprawdę dobrze, dawno nie byłem tak zadowolony z żadnego swojego tekstu :D I nawet w limit znaków chyba trafiłem. Tylko z tą nieszczęsną korektą w tydzień będzie problem...

192
Ech... Obawiam się, że będę zmuszony do tłumaczenia (się z) mojego specyficznego poczucia humoru. Mimo wszystko spróbuję. Z tego miejsca składam serdeczne wyrazy współczucia jurorom ;).

Zapomniałbym: Powodzenia:).

194
No i wielkimi krokami zbliża się dzień rozstrzygnięcia corocznego konkursu Otuleni Natchnieniem :)

Mogę Wam zdradzić, że trzech na pięciu Jurorów przesłało mi już swoje wyniki i coś zaczyna się już klarować, ale różnice są na tyle niewielkie, że wszystko może się jeszcze zmienić ;P

- Nieśmiertelny S.J. Lec

Wróć do „Konkurs "Otuleni Natchnieniem"”