Latest post of the previous page:
:-D nie rozśmieszaj mnie jak herbatę piję, prawie się udusiłam, ciołku!Godhand pisze:Ravv, Ty serio?powiesz to w realu i się panna rozpłynie
Pozdrowienia,
G.

Latest post of the previous page:
:-D nie rozśmieszaj mnie jak herbatę piję, prawie się udusiłam, ciołku!Godhand pisze:Ravv, Ty serio?powiesz to w realu i się panna rozpłynie
Pozdrowienia,
G.
Kocha ją po cichu, ale nią oddycha, czyli jednak jest blisko... Ona może o tym nie wiedzieć, ale ktoś dyszy jej w kark. Wychodzi na to, że dziewczyna jest mało spostrzegawcza. Czemu więc on chce widzieć świat jej oczami? Jedna wielka zagadka...ravva pisze:przeciez jest, ze kocha ją szeptem, znaczy po cichu, więc nie otwarcie, czyli, że nie sa razem, a on jest cichym wielbicielem, o którym ona moze nawet nie wie.Sud_Pralad pisze:A może on podąża po jej śladach nie dlatego, że idzie do niej, ale za nią?stanleycorleone napisał/a:
Idę za Tobą, szukając Twych śladów na ziemi.
Jesteś mą mapą… busolą na statku!
mapa i busola służą dotarciu do celu, a ty chcesz dotrzeć do tej dupy chyba. chyba, że to córka barona sld i ma być trampoliną do dalszej kariery- wtedy byłoby to niezłe
co z tego będę miała?ravva pisze:nie rób scen, ludzie patrząsud pisze:(oddajcie mi kmiotka!)
albo on jest tak "interesujacy", to w sumie ciekawy temat, jak sie widzi ludzi, i kiedy i czy w ogóle dostrzega się, ze ktoś się w tobie kocha :-)Sud_Pralad pisze:Kocha ją po cichu, ale nią oddycha, czyli jednak jest blisko... Ona może o tym nie wiedzieć, ale ktoś dyszy jej w kark. Wychodzi na to, że dziewczyna jest mało spostrzegawcza.
och, kobieto, bo gośc wyglada jak np. nerd, albo ona ma męża, albo cokolwiek, więc moze być dla niej przezroczystyCzemu więc on chce widzieć świat jej oczami? Jedna wielka zagadka...
nie pamiętam, co jest po zarodku.co z tego będę miała?ravva pisze:nie rób scen, ludzie patrząsud pisze:(oddajcie mi kmiotka!)
Pewnie, że możnaravva pisze:albo on jest tak "interesujacy", to w sumie ciekawy temat, jak sie widzi ludzi, i kiedy i czy w ogóle dostrzega się, ze ktoś się w tobie kocha :-)
bo mozna nie zauważyc.
och, kobieto, bo gośc wyglada jak np. nerd, albo ona ma męża, albo cokolwiek, więc moze być dla niej przezroczysty
po zarodku? pewnie poroniony płód pisarskiego umysłuravva pisze:nie pamiętam, co jest po zarodku.
ale dostaniesz to, bo niezłe weryfki robisz :-)
slacker! pisze:potwierdzone info: administracja weryfikatorium otrzymała dziś bardzo dziwny list, dotyczący powyższego wiersza. Okazuje się, że wcale nie jest taki od tak sobie. Oto treść listu:
Poczekaj do 2028 ;-)Zoraj pisze:Swoją drogą - mówcie co chcecie na temat wiersza, ale dawno nie było żadnego, który by takie emocje wywołał
Jestem, ravv.nie wiem, jak wy, ale ja ide po ezgorcystę.
albo goda
btw - czy to nie powinno isć w inny dział?
znaczy, mamy proze też weryfikowac czy zignorować, czerwony panie?Erythrocebus pisze:Ja rozumiem, że wszystkim się wiersz bardzo podobał, ale proszę już ograniczyć achy i ochy i pisać dlaczego się podoba.
A list niech sobie zostanie, bo gdzie go mam wrzucić?