Dobry dzień!

1
Nie przepadam za tą częścią, więc zrobię to jak najkrócej i bezboleśnie.
Na imię mi Daria, mam siedemnaście lat. Miejscowości nie będę podawała, gdyż mało osób może ją skojarzyć. Myślę, że "południowo wschodni kraniec województwa zachodniopomorskiego" powinno zaspokoić ciekawość dociekliwych. Kształcę się w kierunku architekta krajobrazu, później myślę o budownictwie. Z zamiłowania jestem kierowcą skutera (:D), wędkarzem i metalowcem, choć wyglądem tego ostatniego raczej zbytnio nie przypominam. Jakieś drobne akcenty...
Zaczęłam pisać, gdy całkowicie wyleczyłam się z bycia dyslektykiem. Wstyd przyznać, że kiedyś popełniałam całą masę absurdalnych błędów. Najczęściej są to miniatury, reportaże (nie pokażę, bo idzie na konkurs :D), ostatnio nawet powieść. Wrzucę czasem coś, by zostało skrytykowane przez fachowe oko, choć sama też jestem dość wymagająca. To tyle, ave!

P.S Ach, i jestem wredna. Oczywiście, gdy mam swoje powody, ale wolę ostrzec, póki to początek. ;)

2
Cześć, cześć!

Mam nadzieję, że czytałaś regulamin "Tu wrzuć"? ;)

Zapraszam też do komentowania tekstów innych użytkowników. :)

3
Cześć. Reportażu nie, ale miniatury, mam nadzieję, pokażesz?
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

4
Miniatury pokażę, choć najpierw wolę poczytać i sypnąć komentarzem innym użytkownikom. Nie chcę na dzień dobry mieć opinii "to ta, która wchodzi, by chwalić się swoimi tekstami, a innym nie skomentuje". Z własnego doświadczenia wiem, że to dość irytujące.

Ba, regulamin czytałam już po zarejestrowaniu, choć wtedy nie wystarczyło mi czasu się przedstawić. :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”