Witajcie.

1
Uff, w końcu się odważyłam na ten krok. Chęć pisania istnieje we mnie odkąd pamiętam, czyli tak od podstawówki. A to było dawno temu. Nigdy nie miałam problemów z napisaniem dobrego wypracowania, jedynie! ortografia kulała troszeczkę. Mam nadzieję, że Weryfikatorzy będą surowo oceniać moje próby. Potrzebuję konstruktywnej krytyki co by mi się nie wydawało, jaką to doskonałą jestem pisarką.
Używam imienia Darya i tak się można do mnie zwracać. Wieku nie podam (słodka tajemnica każdej kobiety), mogę tylko powiedzieć, że jestem mamą dwóch rozbrykanych dziewczynek. Obecnie dziewczynki chodzą do przedszkola i mam trochę czasu dla siebie. Szlifuję właśnie tekst, który zamierzam umieścić na forum. Tak więc do "zobaczenia" wkrótce.

2
:D Sporo u nas mam, na pewno znajdziesz miejsce dla siebie. :)

Pamiętaj tylko o regulaminie i o wstawieniu tekstu po 30 dniach od zarejestrowania (nie wcześniej). :D

Baw się u nas dobrze!

Re: Witajcie.

4
darsim pisze:Mam nadzieję, że Weryfikatorzy będą surowo oceniać moje próby. Potrzebuję konstruktywnej krytyki co by mi się nie wydawało, jaką to doskonałą jestem pisarką.
Znakomite podejście! :)

Witamy! Witamy!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”