706

Latest post of the previous page:

Szlabierz Kier gotowy do bitwy

[ Dodano: Pią 22 Lip, 2011 ]
Byłbym zapomniał - zainteresowanych odsyłam do strony 44 - tam podałem swoją listę tematów. Dodam, że chętnie spróbowałbym z tematem "Na podwórku stał sracz", ale postaram się dostosować do innych propozycji, jeśli nikt nie odważy się na moją.
''Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.''

<Einstein>

707
Któż chętny na ubitej ziemi stanąć? Pióra z pochew, panowie i panie!
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

709
Do broni, więc! Rapiery waść czy samopały wolisz? Jako ten co wyzwanie podjął, prawo masz propozycji tematu.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

711
Temat wybrany, zgadzam się nań - pozostaje nam zatem wybrać weryfikatora, który wyznaczyłby termin końcowy i założył temat. Zaraz się tym zajmę.
(\__/)
(O.o )

713
Ja bym chciał zmierzyć się z Fauxem :P Albo kimś innym, ale raczej o średniej zdolności pisarskiej, bo na mocnych to ja nie nadaję się (z góry wiadomo by było, że przegram). Na początek może jakaś miniaturka na 1 - 2 strony.
Temat: "Źródło".
Termin do ustalenia.

714
Przyjmuję wyzwanie, max 5000 znaków ze spacjami, ale jeśli chodzi o termin, to przed 8 stycznia nie dam rady, więc jeśli ktoś może wcześniej i chce przyjąć wyzwanie to proszę bardzo. :) Jak się do 8 grudnia nikt nie znajdzie, to ogłosimy bitwę (bo w Regulaminie więcej niż na miesiąc przed nie można).
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

715
Faux, można? Zdaje się, że wyzwanie jest wolne do 8 grudnia.

To ja podejmuję. Akurat miesiączek minął, jak na forum jestem to już wolno.
Trudno powiedzieć, jaki ze mnie zawodnik, bo jeszcze się z nikim nie biłem :)

Preissenberg, proponuję takie warunki jak Faux, 5000 znaków (ze spacjami). Plus dodatkowo - że uzupełnię temat o drugie słowo.
Walczymy?

716
Zapał bitewny widzę Panami zawładnął. Ciekawam wyników potyczek!
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

718
Ludu igrzysk głodny! Przeciwnik mój pola ustąpił, a miecza do pochwy ot tak chować się nie godzi. Czy znajdzie się ktoś kto ze mną w szranki stanąć się odważy? Jeno szybko, bo mnie ręce świerzbią.
(\__/)
(O.o )

719
OK, Faux. Z tobą jeszcze się "pobiję", ale innym razem - na pewno.
Kruger - Myślę, że termin oddawania tekstów, jaki by mi pasował to raczej 1 grudnia, bo piszę mało, rzadko i wstyd się przyznać, prawda?, ale wymagam więcej czasu, bo ciężko u mnie z pomysłami na fabuły, oj... :( Wszystko inne potrafię wymyślać, pomysłami jako takimi rzucam na lewo, na prawo, ale na te sekwencje zdarzeń splątanych w relacje przyczynowo-skutkowe, to ciężko, ciężko... Dajcie zatem ludzie czasu więcej żeby co wymyślić ja mógł.

Temat - Źródło lub Powszechne Źródło. Nie dam się przekonać na inne. Zostaję przy tych.

720
Oj, nie wiem, nie wiem, Ty chyba masz już tekst gotowy, jeśli obstajesz przy bardzo konkretnym temacie...
Regulamin mówi, że mogę zaproponować drugi człon tematu, albo temat mogą zaproponować inni userzy forum. W przypadku pierwszej bitwy wolałbym taką formę - kanoniczną.
Jeśli więc zostajesz przy swoim temacie to ja dziękuję.

Wróć do „Bitwy literackie”