2
Gdy założysz dwa lub więcej konta na danym serwisie, to Mod może być zuy. 

Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
Land of Fairy Tales
3
A jeżeli korzystam z sieci lokolnej tz. kablówka i wszyscy mają wspólne ip. Ja chyba takie mam, bo jestm w kablówce. Nie sądze by ktoś z mojej miejscowości miał się tu logować, ale jak coś to proszę mnie nie usuwać. ;P Nie jestem jakimś psychopatą wystarczy mi jedno prawdziwe konto, nie mam tez rozdwojenia jaźni... 
Jeszcze jedo jak to wykrywacie? Bo chyba nie porównujecie ip. wszystkich urzytkowników, zwałszcze jeżeli ktoś ma zmienne...

Jeszcze jedo jak to wykrywacie? Bo chyba nie porównujecie ip. wszystkich urzytkowników, zwałszcze jeżeli ktoś ma zmienne...
4
Stąd jest zapis w Regulaminie:

3. Posiadanie tego samego IP i wielu kont.
§ 1. Pisanie z tego samego numeru IP możliwe jest w sytuacji kiedy np. użytkownik jest w sieci osiedlowej.
§ 2. Sytuację powyższą należy zgłosić moderatorom.
§ 3. Posiadanie więcej niż jednego konta jest zabronione.

Panel Admina dostarcza nam kilka sposobów. Ale ja tam nic nie wiem.kuba1313 pisze:Jeszcze jedo jak to wykrywacie?

Land of Fairy Tales
Land of Fairy Tales
6
Jasne.
Ale minus u mnie za nieprzeczytanie Regulaminu. 

Land of Fairy Tales
Land of Fairy Tales
7
Czytałem regulamin, ale to na początku i tego akurat nie pamiętałem. Zresztą nie było tam czegoś co zwróciło by moją uwagę, ponieważ wypisane są tam podstawowe zasady wspułżycia w sieci. A sieć osiedlową mam dopiero od 2-3 tygodni, wtedy (przy zakładaniu konta) miałem jeszcze tak jakby własne łącze i ten punkt się mnie nie tyczył, dlatego nie utkwił mi w pamięci