Hej!

1
Witam wszystkich stałych bywalców jak również okazjonalnych forumowców :lol:

Mam na imię Ola. O pisaniu myślę bez przerwy, tkwi "To" we mnie jak drzazga w przysłowiowym kolanie i mam nadzieje, że koniec końców moje niespełnione marzenie zostanie zrealizowane pod postacią opasłego tomiska wypocin własnej produkcji. :wink:

Na razie proces twórczy trwa...co dalej to się jeszcze okaże:)
Człowiek jest najmniej sobą, gdy przemawia we własnym imieniu. Daj mu maskę, a powie ci prawdę.

2
Witojcie, rozgośccie się, zaroz budzie napitek.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

4
Witaj
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
Solą i chlebem bym powitał, ale solniczka się zepsuła, a chleb jest czerstwy, tak więc mam nadzieję, że starczy zwykłe: witam.

I pozdrawiam.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

8
OG (czyt. - Oh, my God), właśnie zauważyłem, że jesteś z Opolskiego. Tym bardziej witam. Hi.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

9
No cześć.
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

10
Czesc, witaj, hiho, welcome, helou ;)
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”