Opowiadanie okołotolkenowskie

1
Szukam czytaczy do historii, którą pisałam dla siebie i dla rozwoju stylu. Jest to 10% fanfik Tolkienowski, a 90% mój własny twór. To jest crossover między moim światem, a Tolkienowskim. Początkowy fragment dałam na forum. Chciałabym, by ktoś się wypowiedział o fabule i kreacji świata. Chciałabym wiedzieć, na przykładzie tego tego tekstu, co powinnam zmienić w swoim pisaniu, by było jak najlepiej. Chętnych zapraszam do tego tematu.

2
Witam!
Mnie przy tekstach pomagają, więc czas zacząć się odwdzięczać.
Podeślij mi, a ja przeczytam i się wypowiem. Nie jestem jakimś znawcą (jestem tu od niedawna), ale powiem Ci, jak na Twój tekst odbiera czytelnik lubiący fantasy :)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

5
Czy ktoś jeszcze jest zainteresowany tekstem. Na wstępie powiem, że doszło jakieś 40 stron, czyli historia około tolkienowska na 131 stron. Ktoś chętny??

8
Czy to jest historia z twojego bloga?
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

10
O a ja też bym się skusił jeśli jeszcze da się załapać :)
Stałem ze zdumieniem w oku, sny śniąc, jakich nikt z śmiertelnych nie śmiał śnić.

13
Na razie zawieszam ofertę, bo zaczęłam tę historię pisać dalej i za jakiś czas jak skończę ten tekst wznowię ofertę :). Przepraszam, ale jestem tak bliska końca jak przy żadnych innym tekście.

[ Dodano: Wto 24 Gru, 2013 ]
Powieść zakończono w styczniu 2013 roku. Całość ma 224 strony. Teraz skupiłam się na opowiadaniach, ale kusi mnie aktualnie na napisanie następnej powieści. Tym razem kompletnie autorskiej :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Centrum Wzajemnej Pomocy”