Tak jest, to na co wszyscy czekaliśmy! Ruszyła nowa strona konkursu i już od lipca rozpocznie się przyjmowanie tekstów do trzeciej edycji Horyzontów Wyobraźni! *fanfary*
Przyznam, że dla mnie, czyja przygoda z pisaniem rozkwitła za sprawą właśnie HW, jest to najważniejsze wydarzenie literackie roku. Don't you dare go easy on me!
2
Cudownie takie słowa czytać, dzięki, E.!eworm pisze:Przyznam, że dla mnie, czyja przygoda z pisaniem rozkwitła za sprawą właśnie HW, jest to najważniejsze wydarzenie literackie roku.

Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
Land of Fairy Tales
5
Wydano tomik ze zwycięskimi pracami, ale nie wiem, czy jeszcze można go gdzieś nabyć. W innym miejscu zapewne tych opowiadań się nie znajdzie.
11
W przypadku drugiej edycji teksty nie ukazały się nigdzie, choć z tego co wiem autorzy przesyłali prace do różnych czasopism. Wina organizatora. Tym razem jest inny. Jednak nie mogę na tę chwilę obiecać, że załatwię wyjście tomiku wieńczącego konkurs - choć będę się starał, by tak się stało 

Po to upadamy żeby powstać.
Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
14
http://horyzonty-wyobrazni.pl/2011/11/0 ... udziestka/ - Wyniki I Etapu. Ktoś z forum się dostał?
Ja wiem, że TAK, ale może ten ktoś się nie chce pochwalić... 

Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
Land of Fairy Tales
Land of Fairy Tales