jestem ja...

1
wszystko tylko nie NORMALNA.lat 26 a wkrótce nawet nieco wiecej, az strach pomyslec..stan cywilny panna, ale juz nie dlogo bo 23 czerwca o godzinie 16 fakt ten odejdzie w niepamięć.Wykształcenie wyższe padagogiczne, nigdy na dobrą sprawę nie zweryfikowane w pracy zawodowej - nie licząc stażu i kilku miesięcy pracy jako opiekun praktycznej nauki zawodu;-) Obecnie żyję na emigracji jaki tysiące mi podobnyh tęskniąc do świerzego pieczywa, kiszonych ogórków i pałającej dzięcieliny...A do tego wszystkiego rozsadza mnie niespełniona ambicja.Czyli jestem ja- moze nawet przeciętna- na pewno nie NORMALNA.POZDRAWIAM i... dajcie mi szansę :?
tyle o mnie

2
Witam koleżankę i współtowarzyszkę doli (emigracyjnej oczywiście).

Szansę wolisz dobrze przypieczoną czy krwistą?

Pozdrawiam.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

3
Witam
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Witam również i gorąco współczuję, nie ma nic lepszego niż kromka ciepłego chlebka z masełkiem, mniam:)
Człowiek jest najmniej sobą, gdy przemawia we własnym imieniu. Daj mu maskę, a powie ci prawdę.

5
Siemka.

Miłej zabawy życzę.
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

6
Ta swiezutki chlebek mmmm ;) Witaj ;D
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

8
Siemka ;)
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

9
bułeczki?? - > łoooooo :D

ogóreczek?? -> łoooooo :D

Witam przesoczyście ;D
Jestem kim jestem, piszę co piszę. Moje pomysły przerastają moje umiejętności pisarskie... :-)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”