Witam serdecznie całą społeczność forumową.
Forum obserwuje od dłuższego czasu. Zdarza mi się tutaj wpaść, przejrzeć coś i wyjść. Postanowiłam dzisiaj, że spróbuję zagnieździć się tutaj na dłużej. Niestety, moja wena jest bardzo złośliwa - pojawia się i znika w najmniej odpowiednich momentach. Dlatego sądzę, że częściej będę czytać i komentować, aniżeli wstawiać własne dzieła.
Cóż. Na co dzień zdarza mi się zajmować dokładnie wszystkim, tylko nie tym, czym powinnam. Jestem osobą pełną sprzeczności, przez co ludziom dosyć ciężko ze mną czasem wytrzymać. Enneagramowa czwórka, która identyfikuje się z opisem.
Na moim przykładzie można jasno wykazać, że teatr wdziera się w ludzkie życie podstępem i zasada od nienawiści do miłości jeden krok jest naprawdę słuszna. I tak, już od paru lat, chwytam się wszystkiego co z teatrem związane - nie mówię tu o teatrze dramatycznym, chociaż nie stronię od niego - teatry lalkowe przyprawiają mnie o zawrót głowy! Również muzyka zajmuje bardzo ważne miejsce w moim życiu. Sąsiedzi bywają narażeni na - raz lżejsze, a raz mocniejsze - dźwięki gitary elektrycznej. Zdarzało mi się próbować swoich sił w zespołach.
Fascynuje mnie psychiatria, chociaż może stawia mnie to w niezbyt ciekawym świetle.
I nadal marzę o tym, żeby w przyszłości rzucić wszystko, wyjechać gdzieś na drugi koniec świata i badać/fotografować życie zwierząt na wolności.
...zdarza mi się być stworzeniem gadatliwym.
4
Witaj i rozgość się. 

Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman: