Zgodnie z obowiązkiem: Witajcie

1
Witam wszystkich. Już od dłuższego czasu chodził mi po głowie jeden pomysł na historię i nareszcie stwierdziłam, że skoro po kilku latach nie umarł to może coś z niego wyjdzie. Dzisiaj usiadłam i zaczęłam pisać i ze zdziwieniem stwierdzam, że temat rozwija się prawie bez mojego udziału. Jako, że nigdy nic nie pisałam szukałam miejsca, gdzie ktoś mógłby mi szczerze powiedzieć, czy to co robię jest coś warte. Tak trafiłam tutaj :) Mam nadzieję, że wena i zapał za szybko mi nie miną.

3
elo
"...Tak... chcemy, żeby Czarny Anioł zbawił dla nas świat
Zebrał Armię Wszechpotężną Nasz Niebiański Brat
Nawet jeśli zmieni przy tym w piekło cały kraj
Graj Muzyko Graj!
Obróci niewiernych wiarołomców znowu w proch
Nie pomogą groźby, nie pomoże matek szloch
Chcemy, żeby Czarny Anioł zabrał nas na BÓJ!!!
TRUJ ANIELE TRUJ!!!"
HUNTER - IMPERIUM TRUJKI

6
Poczekamy (regulaminowy miesiąc), zobaczymy, co się urodziło. :)
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

7
W sumie to już dziękuję mądrym ludziom, którzy wymyślili tę zasadę :) Dużo zyskałam wczytując się w to forum ucząc na cudzych błędach i poprawiając to co piszę z wykorzystaniem wskazówek, które tu znalazłam.

Drugim Tolkienem nie zostanę, ale przynajmniej mam bardzo przyjemne ćwiczenie umysłowe i może dzięki temu nie zapomnę jak się pisze po polsku:P

9
Monilviam z przyjemnością za jakiś czas skorzystam z Twojej oferty :) Na razie staram się jak najszybciej spisać, co wymyśliłam. Później pewnie odłożę całość na jakiś tydzień, bo po tak intensywnym wałkowaniu historii pewnie na samą myśl o niej będzie mi się zbierało na wymioty. Jak mi przejdzie, to zabiorę się za poprawki i wtedy możesz oczekiwać prośby o opinie. Dzięki wielkie :)

10
Witaj!

To i jak chętnie przeczytam :)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”