Nowa.

1
Witam:)

Niestety nigdy nie wiem co w takiej rubryczce powinnam wpisac..poza tym,

robie wszystko po swojemu i nieznosze jak ktos mi mowi co NALEZY zrobic..

Mam pare nalogow,nie potrafie znalezc swojego miejsca w tej rzeczywistosci

:evil:, obecnie mam sesje..czego skutkiem sa problemy natury egzystencjonalnej :!: :?: :crazy:

3
Aloha.
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

4
hiho.
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

6
Witam
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

8
Dziekuje za przywitanie:]

uff..i po egzaminie.. :twisted:

a jak wam mija dzien??Jesli chodzi o pisanie,to bardzo dlugo tego nie robilam,ale postanowilam wrocic,szczerze mowiac zyc mi to nie daje..taki wew glosik,ktory mowi:A widzisz i tak TO bedziesz robic.Rodzaj jakiejs malej obsesji :?:

Rozne sa losy czleka :scratch:

ps:na tym kompie co mam NIE DA SIE PISAC Z POLSKA TRZCIONKA :evil:

11
No to spróbuj pisać z polską CZcionką, a TRZcionkę zostaw w spokoju. ;)

Witaj i czekamy na teksty.

Ps: Pamiętaj, że jeśli masz polskiego Worda, to on sam może Ci dorobić polskie czcionki. Wystarczy kliknąć w "Pisownia i Gramatyka", a on wszystko sprawdzi i pomoże pozmieniać. Nawet stylistyczne czasem wyłapuje.

I "Hobbit" zmienia na "Hobby", a "Wiedźmin" na "Wiedźmi min". Ale można go wytresować.
Pozdrawiam
Nine

Dziewięć Języków - blog fantastyczny
Portfolio online
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”