181

Latest post of the previous page:

Wybaczcie, że byłam taka marudna, ale... wygląda na to, że się opłacało XD ;P Do wyboru, do koloru

A więc... <werble grają> wybrałam... <napięcie wzrasta> temat zaproponowany przez... Gott-Foo! <TADAM!>

Jakoś najbardziej przypadł mi do gustu. Fajny :D

Co na to koleżanka Bajka?

182
Mi się spodobał pomysł z seryjnym samobójcą, ale ten drugi tez ok. Jest tylko problem, potrzebuje czas przynajmniej do 10 czerwca. Wyjedzam jutro i dopiero 6 wracam. Na miejscu napisze opowiadanie, ale musze je jeszcze przepisac i dokladnie sprawdzic. Do zobaczenia. No moze do napisania.

184
Nothink, jak chcesz pisać to wal do "tu wrzuć tekst do zweryfikowania". Człowieku, czy ty nie widzisz ile jest tych bitew? może byśmy troszkę przystopowali?

Oczywiście nie zabraniam ci wzięcia udziału w kolejnej bitwie, jedynie proszę o... (chmm, o co?) może o rozwagę(?)
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

185
Dokładnie to samo mówiłem na Shout Boxie.

Nikomu nie zabraniam się pojedynkować, ale moim zdaniem to już się robi nudne. Czy naprawdę wszyscy potrzebują dopalaczy w stylu "mam dwa tygodnie na napisanie czegoś", żeby wziąść się do roboty?

Kiedyś taka bitwa, to było coś specjalniejszego, bo ludzie nie wyzywali się co 5 sekund i nie było planowanych 20 bitew.

Tak, powiecie, że narzekam. I macie rację.

Bo narzekam.

I 40 000 bitew mówię NIE!
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

186
cóż - mi ograniczenie terminu pomaga i mobilizuje... poza tym zawsze to miło poczuć się wygranym :) albo przegrać z honorem :D
- Jesteśmy otoczeni? świetnie! Możemy atakować w każdą stronę!

188
No tak, ale popatrz tylko, co sie dzieje w "tu wrzuć tekst do zweryfikowania". Pustka.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

192
Moja propozycja to...

Proszę o werble...

"Jesteś u pani!".

Obywatelka: :lol2: :lol:... Pojechałeś XD

194
he he :)

moze być :)

Zatem "Jesteś u Pani!"

damy sobie trzy tygodnie na pisanie? potwierdź termin Domino! ... Dominio :)

195
winky pisze:Z tego, co mi mówiła kuzynka, to ,,nie ma czasu". :) Zatem jeśli jest jakiś chętny masochista, to niech podniesie rączkę. Proszę.

No właśnie, kto ma ochotę zmierzyć się z winky na temat Bóg się mnie boi? Tutaj proszę się zgłaszać.

A kuzynka dostała dwa ostrzeżenia. No cóż, takie są zasady. Mogłaby chociaż nas o tym poinformować, że rezygnuje :?

196
Ja mam chęć!

tylko poproszę o trzy tygodnie :) dopiero pod koniec miesiąca mam trochę czasu.

O ile można mieć dwa bitewne opowiadania do napisania...

Wróć do „Bitwy literackie”