31

Latest post of the previous page:

Kto z Wery wybiera się na Galę? Z kim będę mogła napić się piwa, wina, herbaty (wybrać co tam komu odpowiada)?
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

32
Ja bym chętnie przyszła i poznała wszystkich, ale to wszystko zależy od grafiku w pracy. ;)
(oczywiście jeszcze nie mam grafiku :( )

34
Czy możesz mi podpowiedzieć jak to długo potrwa? Chcę się umówić ze znajomymi, ale nie wiem czy lepiej przed południem na kawę, czy wieczorem po wszystkim.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

37
Czy jest ustalone miejsce spijania piwa?

39
Klamka zapadła, ponoć jest werdykt.
Tak czy inaczej gratuluję wszystkim finalistom, bez względu na miejsca, nagrody, pochwały...

W kontekście czekania trochę się cieszę :roll: , że zwaliły się na mnie osobiste problemy, bo pewnie bym się denerwowała, a tak to czekanie na wyniki jury są miłą i pobudzającą odskocznią.

Jak to czasami Fortuna sama przypomni, jakie są życiowe priorytety. :)

42
Dajesz! Podroczymy się trochę, to zaraz będzie żywiej.

44
Nie ma mowy! Ja się przedstawię, jeśli dojadę. :)

45
Kochani! Tak bardzo chciałabym przyjść i Was poznać, ale przed kilkoma minutami dowiedziałam się, ze bliska osoba trafiła do szpitala. Jadę natychmiast do rodzinnej miejscowości. :(

Trzymam kciuki finalistów i mam nadzieję, że wygra ktoś z Wery! :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”