Witam!

1
Witam wszystkich pisarzy, tych dobrych i tych trochę gorszych, piszących z nudów, z tzw. potrzeby serca i dla zaspokojenie ambicji!!

Nie umiem i nie lubię mówić i pisać o sobie, dlatego ograniczę się do niezbędnego minimum :wink: Mam 20 lat, piszę od niedawna, trafiłam na to forum przypadkiem, ale idea bardzo mi się spodobała - i postanowiłam się przyłączyć. Liczę na to, że wreszcie odważę się komuś pokazać to, co napisałam i nie spalę się przy tym ze wstydu (a jeśli już, to i tak nikt tego nie zobaczy, hehe).

Pozdrawiam wszystkich i zapraszam do czytania :D

2
Witam serdecznie koleżankę z przypadku, tzn. ja również trafiłem tutaj przez przypadek. Na czym polegał Twój?

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

3
Witam i dodam, że mamy pod ręką gaśnice na wszelki wypadek ;)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

6
Aloha.
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

8
Helou ;D
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

9
Hmm, teraz mi przyszło do głowy... Jest taka piosenka Nicka Cave'a i Kylie Minogue 'Where the wild roses grow':

They call me the wild rose

But my name was Elisa Day

Why they call me it I do not know

For my name was Elisa Day

Inspiracja? :>

Dodane po 3 minutach:

O Jezu, pomyliłam tematy. XD Nie ta osoba. Nieważne.

Obywatelka: Naprawiwszy ;P
Z powarzaniem, łynki i Móza.

[img]http://img444.imageshack.us/img444/8180/muzamtrxxw7.th.jpg[/img]

לא תקחו אותי - אני חופשי

10
Ja naprzykład to miejsce znalazłem i wybrałem przypadkiem:)
Jestem kim jestem, piszę co piszę. Moje pomysły przerastają moje umiejętności pisarskie... :-)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”