Hey!I'm Daria

1
Mam na imię Daria i cieszę sie ogromnie, że znalazłam,to forum w sieci i mam nadzieje, że spędze tu miło czas, na pisaniu wierszy.

Uczęszczam do Gimnajum nr.1 w Słubicach im. hm. Zygmunta Imierowicz i chodzę do pierwszej klasy gimnazjum.Lubię polski,angielski i WOS(Wiedza o społeczeństwie), a nienawidzę całej reszty :)

Uwielbiam czytać książki i słuchac muzyki.Bardzo lubię Mikę(to piosenkarz).Moja ulubiona pisarka, to Meg Cabot, ale czytam ksiązki, różnych pisarzy/pisarek.Bardzo lubię pisac wiersze.Po raz pierwszy, zaczęłam chyba, na lekcji historii :D Staram się pisać wiersze, nie na siłę, ale wtedy, kiedy mam natcnienie i "świeże" pomysły.

Jestem pewna, że czeka mnie wiele pracy, zanim zacznę pisać bardzo dobre wiersze.Oczekuję, że nie będę miała samych pochwał, ale również negatywne opinie, ponieważ, tylko tak dowiem się, jak byc lepszym pisarzem.
"Kto chce poetę zrozumieć, musi udać się do jego kraju."

Goethe

3
WOS(Wiedza o społeczeństwie)

Jak to? To to nie jest Warczenie Osła Skandynawskiego? Czuję się tak, jak w dzień kiedy wyczytałem w Fakcie, że święty Mikołaj nie istnieje... ;(

I tak ogólnie to joł elo elo ziom.

I pozdrowienia.

I takie tam. :P
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

5
Witka.
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

6
Witam
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

7
Aloha.
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

8
Cześć. Nie spodziewałam się Ciebie tutaj...
"Poezja to przemiana krwi w atrament"

Podążam drogą duszy, by szukać samej siebie...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”