17
MAREL obejrzałam i gratuluję :) Nie przepadam za tego typu tematami ale może się skuszę :) Andrzeju wielki szacunek :)

18
Trailer, w przeciwieństwie do tego, co autor sobą reprezentował na forum do tej pory, kompletnie mnie nie zachęcił do zapoznania się z powieścią. Nudnawy i jeszcze owa przysięga deklamowana sztucznym głosem... naaah, wolę opis powieści, który autor przedstawił w tym temacie oraz fragmenty jego innych prac, które prezentował na tym forum. Ale poza tym - gratulacje.
Don't you hate people who... well, don't you just hate people?

20
Dziękuję za opinie...Mich'Ael, przysięga jest autentyczna! Ścieżka dźwiękowa pochodzi z przysięgi składanej przez funkcjonariuszy polskiej policji państwowej w OPP Piaseczno. Czy nudnawy? Hm...rzecz gustu..;)
Mnie chodziło o jedno, żeby ktoś czytając moją powieść "miał wbite" do głowy słowa przysięgi, bo teoria i praktyka,a życie to trzy różne sprawy i o tym jest "Policjant"( Tak jak powiedzenie, że kij wcale nie ma dwóch końców, bo taka proca ma trzy) Moja książka jest taką procą...
Trailer nie został stworzony, żeby zaciekawiać, a jedynie "umacniać" w tym przekonaniu, bo czytelnik, który sięgnie po moją książkę, zrobi to nie dlatego, że 60 sekund nim wstrząśnie ale z zupełnie innego powodu...ale o tym sza!

21
Nie wątpiłem w autentyczność przysięgi - napisałem "przysięga deklamowana sztucznym głosem", nie "sztuczna przysięga deklamowana <bliżej nieokreslonym> głosem". ;)
Don't you hate people who... well, don't you just hate people?

23
smtk69 pisze:Wysprzątane miejsca - niewielka powiastka miłosno-emigracyjno-korporacyjna już w sprzedaży!
Poszło w trybie normalnym, czy jako POD?
Leniwiec Literacki
Hikikomori

27
No więc czas na update. ;)

Moje opowiadanie (Mam obsesję na punkcie Pana X) zwyciężyło w trzeciej edycji konkursu Horyzonty Wyobraźni. Poza pierwszym miejscem dostało również wyróżnienie Piotra Dreslera. Nie omieszkam poinformować, jeśli będzie się z nim działo coś więcej. ;)
Leniwiec Literacki
Hikikomori

28
Gratuluję! :D
I bardzo się cieszę Twoim sukcesem. :D

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”