W sumie to już dobry wieczór, bo za oknem coś jakby gwiazdy świecą, ale cóż.. Jeszcze przez jakiś czas potrzymam się tradycji.
Coś o sobie ? Hmm.. nazywam się Sheila. Tak, wiem, imię niemieckojęzyczne, ale rodzinnych korzeni się nie wybiera *wzruszenie ramion* Jestem w wieku studenckim. Mówię zdecydowane NIE wszelkim nałogom ( oprócz dwóch : książek i pewnej ważnej dla mnie osoby ) i nie uganiam się za facetami. Można więc śmiało powiedzieć, że jestem nienormalna, jak na dzisiejsze czasy.
W czasie pobytu w liceum udało mi się odnieść sporo sukcesów nad moją niesforną interpunkcją, ale stylistyka niestety nadal jest dla mnie zbyt ciężkim przeciwnikiem.
I dlatego też jestem tutaj. Piszę trochę - artykuły, opowiadania, scenki, od czasu do czasu nawet recenzje - i mam nadzieję, że to forum pomoże mi przynajmniej nakierować się na odpowiednie drogi.
Zapraszam więc do moich tekstów, które mam zamiar tutaj powciskać.
I życzę miłego czytania.
3
Heja.
Jaki ładny stylistycznie wstęp. świetny rytm. Uroczy awatar. No i mamy tyle wspólnego. Ja też nie uganiam się za facetami.
Zobaczmy więc co nam zaserwujesz, ale ja, powodowany pozytywnymi przeczuciami lepiej pochowam na wszelki wypadek ostre przedmioty.
Witaj w Weryfikatorium.
Jaki ładny stylistycznie wstęp. świetny rytm. Uroczy awatar. No i mamy tyle wspólnego. Ja też nie uganiam się za facetami.
Zobaczmy więc co nam zaserwujesz, ale ja, powodowany pozytywnymi przeczuciami lepiej pochowam na wszelki wypadek ostre przedmioty.
Witaj w Weryfikatorium.
6
Salve. Już cię lubię. 

Z powarzaniem, łynki i Móza.
[img]http://img444.imageshack.us/img444/8180/muzamtrxxw7.th.jpg[/img]
לא תקחו אותי - אני חופשי
[img]http://img444.imageshack.us/img444/8180/muzamtrxxw7.th.jpg[/img]
לא תקחו אותי - אני חופשי
9
Wybaczcie długą nieobecność, jednak praca zmusza człowieka do wyrzeczeń. Teraz na szczęście mogę zabrać się znowu za swoje sprawy.
Nie owijając więc w bawełnę : Witam ponownie
Nie owijając więc w bawełnę : Witam ponownie

Nie ufam Wam, ale i nie chcę zaufania,
Swoje za sobą mam i macie Wy za swoje.
Byłam ścigana, byliście oszukani
A oszukanych sfor - ja się nie boję !
Swoje za sobą mam i macie Wy za swoje.
Byłam ścigana, byliście oszukani
A oszukanych sfor - ja się nie boję !