Bry.

1
W sumie to już dobry wieczór, bo za oknem coś jakby gwiazdy świecą, ale cóż.. Jeszcze przez jakiś czas potrzymam się tradycji.

Coś o sobie ? Hmm.. nazywam się Sheila. Tak, wiem, imię niemieckojęzyczne, ale rodzinnych korzeni się nie wybiera *wzruszenie ramion* Jestem w wieku studenckim. Mówię zdecydowane NIE wszelkim nałogom ( oprócz dwóch : książek i pewnej ważnej dla mnie osoby ) i nie uganiam się za facetami. Można więc śmiało powiedzieć, że jestem nienormalna, jak na dzisiejsze czasy.

W czasie pobytu w liceum udało mi się odnieść sporo sukcesów nad moją niesforną interpunkcją, ale stylistyka niestety nadal jest dla mnie zbyt ciężkim przeciwnikiem.

I dlatego też jestem tutaj. Piszę trochę - artykuły, opowiadania, scenki, od czasu do czasu nawet recenzje - i mam nadzieję, że to forum pomoże mi przynajmniej nakierować się na odpowiednie drogi.

Zapraszam więc do moich tekstów, które mam zamiar tutaj powciskać.

I życzę miłego czytania.
Nie ufam Wam, ale i nie chcę zaufania,

Swoje za sobą mam i macie Wy za swoje.

Byłam ścigana, byliście oszukani

A oszukanych sfor - ja się nie boję !

2
Witam serdecznie, czuj się jak u siebie, krematorium trzecie drzwi od lewej.

Pozdrawiam.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

4
Witam
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

7
Hellou ;D
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

8
HALO. Ciekawa osóbka z Ciebie.

Pozdrawiam.
Jestem kim jestem, piszę co piszę. Moje pomysły przerastają moje umiejętności pisarskie... :-)

9
Wybaczcie długą nieobecność, jednak praca zmusza człowieka do wyrzeczeń. Teraz na szczęście mogę zabrać się znowu za swoje sprawy.

Nie owijając więc w bawełnę : Witam ponownie ;)
Nie ufam Wam, ale i nie chcę zaufania,

Swoje za sobą mam i macie Wy za swoje.

Byłam ścigana, byliście oszukani

A oszukanych sfor - ja się nie boję !

11
Witam

ładne imię, moje też nie jest polskie (celtyckie, ale nie mam tam korzeni)

I nie martw się tu wszyscy są nienormalni.

(w moim przypadku, odchył od normy, jakieś 58 stopni) :D

Powodzenia!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”