Prawdopodobnie nie będzie to najmądrzejsze pytanie na tym forum, ale nijak nie mogłem znaleźć odpowiedzi, ani odpowiedniej opcji:
Czy istnieje możliwość oznaczenia jako ignorowane całych działów na forum? Np. dział "Poezja" mnie nie interesuje, a na "Hyde Park" nie mam czasu, itp. Posty jednak są tam nabijane, ich regularne ręczne czyszczenie opcją "oznacz jako przeczytane" jest niewygodne i czasochłonne. Magiczna liczba 300 się zbliża i ponownie zostaną automatycznie oznaczone jako przeczytane posty w działach, które mnie interesują, przez co mogę coś przegapić.
2
Opcji ignorowania całego działu chyba nie ma (w każdym razie nie dostrzegam takiej opcji, ale możesz chyba zrobić prosty myk - wejść do danego działu, kliknąć na dole "zaznacz wszystkie" bodajże i potem "ignoruj zaznaczone tematy". Powinno działać.
EDIT
Hmmm, chyba jednak nie ma tak łatwo. Zaznacza wszystkie, ale na danej stronie... Trza coś innego pomyśleć.
EDIT
Hmmm, chyba jednak nie ma tak łatwo. Zaznacza wszystkie, ale na danej stronie... Trza coś innego pomyśleć.
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"
Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"
Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
3
Oho, jeśli taka wyjadaczka forumowa jak Ty nie wie, to znak, że jednak pytanie nie było takie głupie i może faktycznie nie oślepłem na czas poszukiwań 
W dodatku chciałoby się mieć raz na dobre sprawę z głowy - sposób oczywiście jest w porządku i rozważałem jego uskutecznienie, ale rozwiązuje sprawę połowicznie. Stale pojawiają się nowe wątki, więc i tak trzeba się ręcznie naklikać co jakiś czas, aby to oznaczyć jako przeczytane i ignorowane.
I nadal opcja "Zobacz posty nieprzeczytane" nie ma dla mnie żadnego zastosowania, bo daje mi na tacy wszystko, w tym brokuły i szparagi, a tych mój organizm akurat nie trawi
Jeśli rzeczywiście nie ma takiej możliwości, to może dałoby się ją wprowadzić? Myślę, że nie jestem jedynym, któremu jej brakuje. Phpbb jest dość elastyczne jeśli chodzi o modowanie... No ale to już sprawa dla admina.
[ Dodano: Pon 06 Lut, 2012 ]
Nie chciałbym być nachalny, ale czy na tym forum nie ma adminów/programistów, którzy daliby jednoznaczną odpowiedź?

W dodatku chciałoby się mieć raz na dobre sprawę z głowy - sposób oczywiście jest w porządku i rozważałem jego uskutecznienie, ale rozwiązuje sprawę połowicznie. Stale pojawiają się nowe wątki, więc i tak trzeba się ręcznie naklikać co jakiś czas, aby to oznaczyć jako przeczytane i ignorowane.
I nadal opcja "Zobacz posty nieprzeczytane" nie ma dla mnie żadnego zastosowania, bo daje mi na tacy wszystko, w tym brokuły i szparagi, a tych mój organizm akurat nie trawi

Jeśli rzeczywiście nie ma takiej możliwości, to może dałoby się ją wprowadzić? Myślę, że nie jestem jedynym, któremu jej brakuje. Phpbb jest dość elastyczne jeśli chodzi o modowanie... No ale to już sprawa dla admina.
[ Dodano: Pon 06 Lut, 2012 ]
Nie chciałbym być nachalny, ale czy na tym forum nie ma adminów/programistów, którzy daliby jednoznaczną odpowiedź?
4
Nie chcę robić osobnego tematu, więc wpiszę się tutaj, bo było o ignorowaniu tematów.
A gdzie można kliknąć, żeby zobaczyć, co się ignoruje i ewentualnie "odignorować"?
Szukałem, ale nie znalazłem :(
A gdzie można kliknąć, żeby zobaczyć, co się ignoruje i ewentualnie "odignorować"?
Szukałem, ale nie znalazłem :(
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude
B.A. = Bad Attitude