31

Latest post of the previous page:

smtk69 pisze:Da sie to gdzies przeczytac?
Jeszcze nie, ale jak coś ruszy, to nie omieszkam poinformować. :)
Leniwiec Literacki
Hikikomori

32
Chciałbym poinformować Państwa, że w jutrzejszym wydaniu ( 16.01.2011) "Uważam rze", ukaże się artykuł pod tytułem "Łowcy słów" o piszących - byłych i obecnych- policjantach. Dla zainteresowanych podaję link do wydania internetowego, gdzie można już dzisiaj przeczytać sobie....między innymi wywiad ze mną - co prawda dopiero po wykupieniu subskrypcji bądź gazety w kiosku.
To co tam jest napisane ( w tym wywiadzie) w zupełności wystarczy za odpowiedź po co napisałem "Policjanta" i o co walczę...słowem.
Link do artykułu:
www.uwazamrze.pl/2012/01/21885/lowcy-slow/

33
Dzięki za informację. "Uważam rze" regularnie w domu, to z chęcią przeczytam :)
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

34
Jest jeszcze trochę czasu, ale już się pochwalę :) W kwietniowym numerze Nowej Fantastyki ukaże się moje debiutanckie opowiadanie "Ogień i lód" :)

36
Dzięki i zapraszam, mam nadzieję, że się spodoba :)

37
No, nareszcie, Mamika! :) Cieszę się i trzymam kciuki za kolejne sukcesy! Tylko nie ograniczaj się wyłącznie do horrorów z flakami, dobra? ;)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

38
Oczywiście, obiecuję! :P

40
Dzięki, Faux :*
Horror z rosołem jak najbardziej :) W końcu to zupa z trupa :)

43
Dzięki :) I dziękuję za wszystko, czego się od Was nauczyłam :)

45
Chciałbym się pochwalić, że w najbliższym wydaniu specjalnym Nowej Fantastyki pojawi się moje opowiadanie "Po drugiej stronie oka" - tekst był pisany z myślą o Horyzontach Wyobraźni, ale nie dostał się do finałowej dwudziestki. Wprowadziłem kilka istotnych poprawek i są efekty :) Bardzo się cieszę, bo będzie to mój papierowy debiut.

46
Gratuluję uthModar! Kolejny debiutant związany z forum.

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”