N e w m a N

1
Panie, panowie... impuls (a raczej post Lan) skłonił mnie wreszcie do "ujawnienia", cześć wszystkim! Na stronę trafiłem przypadkiem, przeszukająć sieć z ebooków - mojej nowej pasji.

Popełnię błąd mówiąc, że jestem pisarzem, albo nawet namiastką pisarza, w życiu napisałem może z dwie albo trzy strony własnego teksy, nie liczę pamiętnika-szkicownika. Szczerze mówiąc to mam predyspozycje w kierunku komiksu czy grafiki, akurat tutaj na brak pomysłów nie narzekam.

Chciałbym jednak spróbować skrobnąć małe opowiadanko, kto wie może mam talent. Aktualnie mą głowę zawraca poważniejszy projekt; licencjat. :?

Z braku czasu ograniczam się do czytania co mi wpadnie w ręcę, a najbardziej lubie horror, wszelaką prozę grozy, klasykę i fantastykę (byle nie badziewną).

Jak ktoś chce jakieś ebooki, to znam pewien obszerny serwis, ale to już na priv.

3
Ja też witam, a skoro lubisz czytać to w naszym dziale jest parę tekstów do skomentowania :P

pozdroowki 8)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
Witaj NewmaN ;)

Manta - cala przyjemnosc po mojej stronie ;) :*
Ich bin Nitroglycerin... l??sche Feuer mit Benzin...

Wer mich in seinen Venen f??hlt... wird mir nicht mehr entflieh’n...

See the fallen angels pray... for my sweetest poison...

I crash and I burn and I freeze in hell... for your poison...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”