63
smtk69 pisze:no dobra - NF zassana - potwierdzam obecność opowiadania - jakość po przeczytaniu :)
Podobno w całym numerze sporo literówek. :/
Leniwiec Literacki
Hikikomori

64
Mojemu bullowi by się spodobało, może mu przeczytam na dobranoc :)
Mam wrażenie, że on też jest, ten tego, zmodyfikowany...
A literówki i ogólnie zły stan korekty w NF to norma. Od paru miesięcy czytam w miarę regularnie i i po prostu musiałem się przyzwyczaić.
http://ryszardrychlicki.art.pl

68
Właśnie tak wczoraj spojrzałam na spis treści i zastanowiło mnie czy to aby nie TA Adrianna :D
Super!

69
Faux, padaPada, cranberry, dzięki wielkie :)

Ech, nawet nie wiecie, jak się cieszę :D (i jak ciężko mi było tego od grudnia nie wygadać :P).
padaPada pisze:Ale się rozwiązał worek. :D
Oj tak. I bardzo dobrze!
W ogóle mam wrażenie, że to forum jednak coś daje. Mnie na pewno pomogło - chociażby czytanie, szukanie błędów, porady i wreszcie opinia czy dwie, które mnie przekonały, żeby spróbować coś wysłać gdzieś "na poważnie".
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

71
Ogromne gratulacje! Super!
To bardzo motywujące, widzieć jak forumowicze odnoszą sukcesy. :)

73
Wow, mamy chyba na Wery kumulację :)

Gratuluję padaPada i Adrianno! Trzeba czym prędzej sięgnąć po Wasze opowiadania.

74
Serdeczne gratulacje - padaPada i Adrianno! :) :)
Ja to wszystko biorę z głowy. Czyli z niczego.

75
Również przyłączam się do gratulacji :)
Opowiadaj. Zachowaj rytm i opowiadaj. Mów o swoich klęskach, niespełnionych marzeniach, pierwszych miłościach, o dniu, kiedy miałeś wszystkiego dość, o tej jedynej, dla której chciałeś się zabić, o tym że nie wszystko ci się udaje. Ja będę słuchał. A potem spiszę historię twojego życia.

76
Adrianna pisze:No to przyszła pora i na mnie :)

W marcowym "Science Fiction, Fantasy i Horror" znajdziecie moje opowiadanie pod tytułem Drzewo.

Życzę miłej lektury! :D
fantastyczna wiadomość :-)
gratuluję :-)

jeszcze trochę i cię przemalują na fiolet :-)
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”