Serwus wszystkim pisarzom.

1
Witam szanowne grono wszystkich piszących, mam na imię Jakub mieszkam w Czechowicach-Dziedzicach zawodowo zajmuję się prostowaniem charakterów czyli inaczej jestem wychowawcą w domu dziecka, poza tym intensywnie uprawiam sport trochę fotografuję i jeszcze, co może wydać się dziwne w tym wieku, uczę się a na koniec jak już mi zostanie trochę czasu to próbuję przelać na papier moje emocje związane z różnymi tematami. I z tego powodu tu jestem, oczekuję oceny mojego pisarstwa oraz dalszych uwag, które mam nadzieję pozwolą mi nie rozwalać otwartych drzwi.
dzień bez treningu to dzień stracony

3
"senior"?
masz "juniora"?

witam :-)
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

4
Witam serdecznie!

Teksty chętnie poczytamy...za 30 dni, zgodnie z regulaminem. :)

A na razie zapraszamy do ciekawych tematów porozrzucanych w różnych zakątkach forum.

5
A zgadza się jest junior, kurde jaki on już jest stary, będzie miał osiemnastkę w tym roku.

[ Dodano: Sob 25 Lut, 2012 ]
Wiem wiem o tych 30 dniach strasznie długo jak dla mnie ale nie wypada mi na początku marudzić tylko akceptować to co dają. Cierpliwość to ważna cecha chyba o to chodzi władnym tego portalu i słusznie ludzi trzeba stale uczyć i wychowywać.
dzień bez treningu to dzień stracony

6
Cześć! Piękne motto w sygnaturce, piękny zawód, piękny pomysł, żeby pisać. Trzymam kciuki, żebyś wytrwał przy tym pomyśle. :)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”